Betmasters.gr: 'Κλειδώνουν' οι έξι από τους οκτώ

Γιουβέντους - Πόρτο και Λέστερ - Σεβίλλη τα ζευγάρια της Τρίτης.


Μέχρι στιγμής έχουμε δύο ομάδες από την Ισπανία και άλλες δύο από την Γερμανία στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου θα έχουμε σήμερα μία από την Ιταλία, ενώ μένει να δούμε αν η Αγγλία θα έχει εκπρόσωπο από απόψε ή αν οι ισπανικές ομάδες θα γίνουν τρεις.

Μάθε ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.
Η Γιουβέντους έκανε τη δουλειά της στην Πορτογαλία. Εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Άλεξ Τέγιες της Πόρτο κι έριξε στο καναβάτσο τους "δράκους" με δύο γκολ στο 72' και στο 74'. Μόνο ένας τρελός θα έπαιζε πρόκριση των Πορτογάλων στην επόμενη φάση, αφού όλοι ξέρουμε ότι όταν πρόκειται για αποτέλεσμα, η Γιούβε δεν αστειεύεται. Για να μην είναι στους οκτώ της διοργάνωσης, θα πρέπει να χάσει με δύο γκολ διαφορά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κάτι που ισοδυναμεί με κάτι περισσότερο από αυτοκτονία.

Πολύ πιο αμφίρροπα τα πράγματα στο Λέστερ - Σεβίλλη. Οι "αλεπούδες" μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι άλλαξαν εικόνα προς το καλύτερο. Ήταν πασιφανές πως οι παίχτες δεν ήθελαν τον Ιταλό στο τιμόνι τους. Το γκολ που πέτυχε ο Βάρντι στο 73' έγραψε το τελικό 2-1 και σήμερα οι Άγγλοι έστω και με 1-0 θα είναι στα προημιτελικά. Από την άλλη οι Σεβιγιάνοι είναι εντυπωσιακοί φέτος, όμως πάνε σε νερά που δεν γνωρίζουν πολύ καλά. Ειδικά ο ρυθμός που μπορεί να πιάσουν οι αγγλικές ομάδες στο "νησί" μπορεί να τους αιφνιδιάσει. Ένα ματς στο οποίο μπορούμε να τα περιμένουμε όλα.

Όποιος δεν καλυφθεί από το Τσάμπιονς Λιγκ ή θέλει να "τσοντάρει" κάνα ματσάκι για να κλείσει τριάδα μπορεί να στραφεί είτε στις μικρές Αγγλίας που έχουν γεμάτο πρόγραμμα είτε στον εξ αναβολής προημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ της άσημης Σπορτφρόιντε Λότε και της Ντόρτμουντ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.