Στην Χίο 50 μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης- Συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα μέσα από τη μουσική»

Στην Χίο 50 μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης


Πενήντα μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης μαζί με τους υπεύθυνους-συνοδούς τους καθηγητές και στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Ανθρώπινα Δικαιώματα μέσα από τη μουσική», πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Χίο, από 2/3/-6/3/2017. Κατά την παραμονή τους στο πάντα όμορφο γειτονικό νησί, επισκέφθηκαν το Μουσικό Σχολείο Χίου και πραγματοποίησαν κοινή συναυλία με τα μουσικά σύνολα και τις χορωδίες των δύο σχολείων. Αντίστοιχη κοινή εκδήλωση των δύο σχολείων θα πραγματοποιηθεί στις 24/3/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης είναι οι παρακάτω:
Α) Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ήπειρο, 10/3-15/3/2017 στο πλαίσιο δύο πολιτιστικών προγραμμάτων με θέματα «Λαϊκές τέχνες και λαϊκή παραδοσιακή μουσική σε Λέσβο και ¨Ήπειρο»
Β) Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στις 2/4/2017 στο πλαίσιο προγράμματος e-twinning, σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Πάτρας. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος οι χορωδίες των Μουσικών Σχολείων Μυτιλήνης και Πάτρας, η χορωδία Animato, η χορωδία εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Πάτρας και η χορωδία Καλλονής Λέσβου. Επίσης, στο δεύτερο μέρος θα συμπράξουν τα μουσικά σύνολα των δύο μουσικών σχολείων με το θεατρικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Γ) 7οι  Παλλεσβιακοί Μαθητικοί Αγώνες Μουσικής, στις 3/4/ και4/4/2017 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ