Γκρέμισε το 50/50 η Νταιάνα Τσέκου στην Μυτιλήνη- Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε το γνωστό ουζερί (pics, vid)

Το ουζερί που αγαπήσατε το 50/50 έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας… και το διασκέδασε με ένα μοναδικό Live την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017….


Το Lesvospost.com σε συνεργασία με το καφέ-ουζερι 50/50 μετέτρεψαν για μια μέρα το 50/50 σε μουσική σκηνή και υποδέχτηκαν στην Μυτιλήνη από την Αθήνα για πρώτη φορά την γνωστή Νταϊάνα Τσέκου.

Πολεμικό Live…..

Την αρχή την έκανε ο Μάριος Ξένος από την Μυτιλήνη ο οποίος από τις 22:00 ξεκίνησε να διασκεδάζει τους θαμώνες του 50/50 με γνωστά λαϊκά τραγούδια και όχι μόνο.

Γύρω στις 12:00 έκανε την εμφάνιση της η γνωστή τραγουδίστρια από την Αθήνα Νταϊάνα Τσεκου η οποία με το που πάτησε το πόδι της στο 50/50… ξεσήκωσε τους θαμώνες του ουζερί με την δική της επιτυχία «Σε χαρίζω σε εκείνη»…..

Η Νταϊάνα το γκρέμισε…..

Με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση και σούπερ σέξι εμφάνιση ξεσήκωσε τον κόσμο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Νταϊάνα Τσεκου όπου το βράδυ της Τέταρτης 01 Μαρτίου 2017 εμφανίστηκε στο «ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ 50/50» στην οδό Μητροπόλεως 15 στην Μυτιλήνη στα πλαίσια εορτασμού των πρώτον γενεθλίων του γνωστού ουζερί.

Η Νταϊάνα Τσεκου ανέβασε την θερμοκρασία τραγουδώντας και χορεύοντας όλες τις επιτυχίες γνωστών τραγουδιστών αλλά φυσικά και τις δικές τις επιτυχίες..

Περίπου στις 12:30….. ο Κων/νος Βογλης (ιδιοκτήτης του 50/50) έσβησε το κεράκι από την εντυπωσιακή γενέθλια τούρτα του 50/50… με τον ρυθμό να τον δίνει η ίδια η Νταϊάνα τραγουδώντας του το «Να ζήσεις……»

Αυτό που επικρατούσε καθόλα τη διάρκεια του event μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν ένας μικρός χαμός με την κάβα του μαγαζιού να «ροκανίζεται» αφού τα μπουκάλια έφευγαν σαν νερό… Φυσικά δεν έλειπε ο λουλουδοπόλεμος με τα «πανέρια» να φεύγουν βροχή…

Στο γενέθλιο event του 50/50 το δικό της ρόλο έπαιξε η ορχήστρα αποτελούμενη από τους Θανάση Βουρο στα πλήκτρα και τον Ξενοφών Λουπο στο μπουζούκι… Φυσικά το όλο σκηνικό συμπλήρωσε ο γνωστός στην Λέσβο τραγουδιστής Μάριος Ξένος.

Η Νταϊάνα στο τέλος της εντυπωσιακής της live εμφάνιση μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που για μία ακόμα φορά πλημμύρισε το 50/50  αποδεικνύοντας την απίστευτη επιτυχία που έχει στον ένα χρόνο λειτουργίας του.


Και επειδή τα λόγια είναι περιττά απολαύστε παρακάτω το βίντεο που έβγαλε το LesvosPost.com αλλά φυσικά και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που τράβηξε για το LesvosPost ο Μιχάλης Αικατερίνης.…


Χορηγός επικοινωνίας, διοργάνωση : LesvosPost.com

Supported event by: Χρήστος Γούναρης

ΒΙΝΤΕΟ: Στεφάνου Γεώργιος

PHOTO SHOOTING: Mike Aikaterinis

PHOTO EDITING: George Stefanoy

info:

Μητροπόλεως 15-Μυτιλήνη
Τηλ. κρατήσεων: 22510-41080










ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 50/50… να τα εκατοστίσεις…..