ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ μέσα στο πλοίο «Blue Star 1» στο λιμάνι του Πειραιά - Μεγάλο Μυτιληνιό γλέντι από την ΟΛΣΑ

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), διοργανώνει Μυτιληνιό γλέντι Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Λέσβου,

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), διοργανώνει Μυτιληνιό γλέντι την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στο πλοίο «Blue Star 1» της BLUE STAR FERRIES το οποίο θα βρίσκεται στη γνωστή θέση στο λιμάνι του Πειραιά απ΄ όπου ξεκινούν τα πλοία για Μυτιλήνη (Πύλη Ε2 στην Ηετιώνεια Ακτή).

Η επιβίβαση θα αρχίσει στις 11.00 πμ.

Στο γλέντι θα υπάρχει παραδοσιακή και λαϊκή μυτιληνιά ορχήστρα την οποία απαρτίζουν οι: Βαγγέλης Σαραντίδης (βιολί-τραγούδι) - Κώστας Καλδέλης,Τάκης Σωτηρχέλλης, Άννα Χαϊδεμενάκη (τραγούδι) - Πάνος Βέργος καιΣταυρούλα Σπανού (σαντούρια) - Θοδωρής Τζινέλης (μπουζούκι-τραγούδι) -Γιάννης Καλαφατέλλης (ακορντεόν-τραγούδι) - Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα).

Ο Χορευτικός Παραδοσιακός Σύλλογος "ΒΑΚΧΑΙ", θ' ανοίξει το χορό και θα μας "ταξιδέψει" σε γειτονικά νησιά του Αιγαίου, ενώ το χορευτικό τουΠολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Βατουσαίων Λέσβου θα μας ξεσηκώσει σ΄ένα χορευτικό γλέντι με τα ακούσματα και τους σκοπούς του νησιού μας.

Θα υπάρχει πλούσιο και ποιοτικό φαγητό το οποίο μας προσφέρει η ναυτιλική εταιρεία μαζί με εκλεκτό κρασί, ενώ άφθονο θα είναι και το ούζο που θα συνεισφέρουν οι ποτοποιίες της Λέσβου.

Στο χορό θα γίνει και κλήρωση λαχνού ο οποίος περιλαμβάνει πολλά και πλούσια δώρα, προσφορές συμπατριωτών και φίλων της Ομοσπονδίας.
Περιμένουμε την προσφορά σας σε δώρα κάθε είδους (αντικείμενα, υπηρεσίες, ταξίδια, εισιτήρια, γεύματα, κλπ), που θα κληρώσουμε στη διάρκεια του χορού.

Το Δ.Σ. της ΟΛΣΑ ευχαριστεί την BLUE STAR FERRIES, τους μουσικούς και τα χορευτικά και όλους όσοι βοηθούν αφιλοκερδώς με τη συμμετοχή τους ή την προσφορά τους την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και στηρίζουν έτσι εμπράκτως το έργο της.

Η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από μέλη του ΔΣ της ΟΛΣΑ, από το ουζερί "Η Λέσβος" Εμμ. Μπενάκη 38 τηλ:2103814525, το κατάστημα "Περί Λέσβου" Αθηνάς 27 τηλ: 210323 3227 καθώς επίσης και από τον αντιπρόεδρο της ΟΛΣΑ Μάκη Κουρσούνη τηλ:2108949380, 6944316272 Μάχης Αναλάτου 87 Ν. Κόσμος - Αθήνα.

Η τιμή της πρόσκλησης καθορίστηκε στα 15 ευρώ.

Για πληροφορίες και προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
Νεκτάριος Βακάλης 6971752663, Πελαγία Αδαλή - Βουλγαρέλλη6932426427, Ελευθερία Πιπερά 2109221288, Στρατής Χατζηχρήστος6984370866, Ευστρατία Καριοφύλλη 6984196653, Γιώργος Ευαγγέλου6974740853.

Σε περίπτωση μη έλευσης του πλοίου λόγω κακοκαιρίας ή άλλου προβλήματος, η εκδήλωση μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

(Το περασμένο έτος "2016" αν και η βούληση της ΟΛΣΑ και της BLUE STAR FERRIES ήταν να πραγματοποιηθεί ο χορός σε πλοίο της γραμμής, τελικά δεν μπόρεσε να γίνει εφικτό, καθώς τα Σαββατοκύριακα, δε βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά).

Κοινή ανάγκη και στόχος όλων είναι η περαιτέρω βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Βορειανατολικού Αιγαίου όπως και ο προσιτός ναύλος, ο οποίος θα διευκολύνει την μετακίνηση των κατοίκων τους και την έλευση περισσότερων επισκεπτών.

Παρακαλούμε ενημερώστε τους συμπατριώτες μας και τους φίλους σας για την εκδήλωση και τις δράσεις της Ομοσπονδίας (www.olsa.gr).

Σας περιμένουμε όλους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΣΑ