Καταγγελία από τον ΘΗΣΕΑ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ για τον ορισμό του τελικού πρωταθλήματος κορασίδων 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΔΡΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡ/ΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017 

    
             Κύριοι,

Με την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος  Κορασίδων 2016-17 της Τ.Ε. ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας  και την δεύτερη ο ΑΙΟΛΟΣ Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη , (άρθρο 3/ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ/Α.Π. 128/1-9-16), για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα διεξαχθεί τελικός μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων.  
Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου με έγγραφό της ,μας γνωστοποίησε ότι έδρα του τελικού ,θα είναι το κλειστό της Νεάπολης, δηλαδή  η έδρα της ομάδος που κατέλαβε την δεύτερη θέση(ΑΙΟΛΟΣ).

Να σημειώσουμε ότι στους υπόλοιπους τελικούς,(ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ) περιόδου 2016-17, έδρα ορίστηκε , η έδρα της ομάδος που κατέλαβε την ΠΡΩΤΗ  θέση, στην κανονική περίοδο(όπως είναι και το φυσιολογικό).

Σε συνάντηση, που μας ζητήθηκε από την ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ,(παρόντες οι κύριοι ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ,ΚΑΡΕΚΟΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗΣ,ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ) την Τρίτη 7-3-17, στα γραφεία της επιτροπής, η αντιπρόσωπος μας, ζήτησε  ο τελικός, να διεξαχθεί στην έδρα του ΘΗΣΕΑ, ενώ εναλλακτικά πρότεινε να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα(π.χ. ΠΛΩΜΑΡΙ) ή να διεξαχθεί κλήρωση έδρας, επιδεικνύοντας πνεύμα συναίνεσης και βοήθειας προς την επιτροπή. Το σωματείο του ΑΙΟΛΟΥ δεν παραβρέθηκε με εκπρόσωπο του.

Tελικά την Τετάρτη 8/3/17 λάβαμε έγγραφο από την ΤΕ ΕΟΚ , που όρισε σαν έδρα το κλειστό της Νεάπολης,-την Κυριακή 12/3/17 και ωρα 13:00-γήπεδο  που χρησιμοποίησε σαν έδρα του η ομάδα του Αιόλου στην κανονική περίοδο.
Ζητάμε την παρέμβαση σας, για αποκατάσταση της  αδικίας, αφού την τελική απόφαση θα την πάρετε εσείς.

Να τονίσουμε ότι η παρούσα καταγγελία, δεν στρέφεται κατά του σωματείου του ΑΙΟΛΟΥ , με το οποίο δεν έχουμε καμία άλλη  αντιπαράθεση, παρά μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΙΓΝΑΤΙΑ            ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ


ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ            :1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ

                              2.ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ