1.157.846,01 € για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

           
Εγκρίθηκαν για χρηματοδότηση από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Π. Β. Αιγαίου για την αναβάθμιση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, οι επισκευές των κτιρίων του 1ου Δημοτικού & Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυτιλήνης προϋπολογισμού 730.580,06 Ευρώ, προμήθεια εξοπλισμού βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών Λέσβου, προϋπολογισμού 240.765,95 Ευρώ και αναβάθμιση Τραγάκειου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πλωμαρίου, προϋπολογισμού 186.500 Ευρώ, και με συνολικό προϋπολογισμό 1.157.846,01 €

Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε ικανοποιημένη για την θετική αυτή εξέλιξη τονίζοντας ότι δεν σταματάμε εδώ. Ήδη, για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα θα έχουμε έτοιμες τρεις μελέτες για την επισκευή των Παιδικών Σταθμών Παμφίλων, Ερεσού και Καλλονής. Επίσης, βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπόνηση της μελέτης για το μεγάλο έργο επισκευής του κτιρίου «Μπάρου», στον Πολιχνίτο, το οποίο θα στεγάσει τον Παιδικό Σταθμό.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι όταν υπάρχει η βούληση και η όρεξη για δουλειά, ακόμη και σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, μπορούν να γίνουν σημαντικά έργα που κανονικά θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί τότε που «ο ουρανός ήταν χαμηλά» και να μπορούσαμε με αυτές τις χρηματοδοτήσεις να κάνουμε πραγματικότητα τις νέες ιδέες που έχουμε.