Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βραβεύει στη Μυτιλήνη το μακροβιότερο ζευγάρι με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Video)

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" έκανε ζωντανή σύνδεση με την Μυτιλήνη, όπου ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανέλαβε να βραβεύσει το μακροβιότερο ζευγάρι.


Στην κάμερα της εκπομπής του Star μίλησαν τόσο ο γνωστός ηθοποιός, όσο και τα υποψήφια ζευγάρια.

Δείτε το απόσπασμα...


Σήμερα από τις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης θα έχουμε την παρουσίαση – απαγγελία των επικρατέστερων ερωτικών ποιημάτων, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό ερωτικού ποιήματος. Βράβευση των 3 νικητών, όπως θα αναδειχθούν από την Ειδική Επιτροπή (Παν. Παρασκευαϊδης, Παναγιώτης Αλεξέλλης, Τάκης Συρέλης).   

Τιμητική απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων από το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό στα τρία ζευγάρια, που προσκεκλημένα θα έρθουν στη Μυτιλήνη, ως οι νικητές του πανελλήνιου διαγωνισμού ερωτήσεων για τον “Άγιο Βαλεντίνο … της Μυτιλήνης”, που διεξάγεται μέσω διαδικτύου και Μ.Μ.Ε.

Τιμητική απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στα 13 ζευγάρια της Λέσβου με το μακροβιότερο ευτυχισμένο έγγαμο βίο, από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του festival.

Βράβευση των 3 ζευγαριών – νικητών του παλλεσβιακού διαγωνισμού “αδαμάντινου ιωβηλαίου – μακροβιότερου γάμου”, από τους χορηγούς δωροθέτες. 

Μεγάλη συναυλία αγάπης, με το μουσικό σχήμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Βιντεο: entertv.gr