Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Κοκλώνη…. και οι εκπλήξεις που έρχονται

Ο Νικόλας τα κατάφερε !


Το πήγε βήμα - βήμα, έδιωξε απο δίπλα του ανθρώπους που τον πλήγωσαν και τον εκμεταλλεύτηκαν και πλέον συνεχίζει με την ίδια δύναμη αλλά και με στόχο προς την κορυφή.

Ο Κοκλώνης άκουσε πολλά και οχι άδικα αρχικά για τις παρέες του. Έκανε το ξεσκαρτάρισμα όμως. Μπλέχτηκε με άτομα που μοίραζε χιλιάρικα για να τον διαφημίζουν και έγιναν Λούης στην συνέχεια. Και αυτοί σήμερα ανήκουν στο παρελθόν και ο ίδιος φάνηκε πολύ γενναιόδωρος που δεν ασχολήθηκε καν μαζί τους. Πέρασε καταιγίδα μεγάλη και στα δύσκολα λίγοι του στάθηκαν. Και μετά απο περίπου ένα χρόνο απουσίας και μετρημένων δηλώσεων επέστρεψε πιο δυνατός απο τότε.

Η KOKLONIS GROUP με πλατφόρμες ( Yotrip - Dealber ) και την Airfast προ των πυλών είναι μέσα σε όλα.

Ο ΣΚΑΙ έχει χορηγία , το Epsilon επίσης με το star Academy. Στην Γιουροβίζιον μέσα μπαίνει ως χορηγός , ξεκινάει την δική του εκπομπή με επώνυμα άτομα να ταξιδεύουν μαζί του σε πολύ ιδιαίτερες συνεντεύξεις.

Είναι χορηγός σε μεγάλα πάρτυ όπως του Hello που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Του ζητούν ραντεβού πολύ σημαντικά πρόσωπα απο τον μιντιακό χώρο για να πάρουν χρήματα. Ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο μπαμ και στην νυχτερινή μας διασκέδαση με πολύ μεγάλο όνομα και επιχείρηση ως χορηγός επικοινωνίας.

Θέλετε κάτι άλλο; Κοκλώνης is BACK. Και δεν είναι απειλητικό.

Είναι φίλος μου και συνεργάτης και χαίρομαι γι αυτόν.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Dealber.gr είναι μέγας χορηγός και του LesvosPost.com