ΝΟΔΕ Λέσβου «Αήθειες εκτοξεύουν κομματικά στελέχη και φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη»

Σε σχέση με τις αήθειες που εκτοξεύουν κομματικά στελέχη και φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μόρια υπενθυμίζονται τρία πράγματα:


 Πρώτον: Ο κ. Μητσοτάκης έχει επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών όταν οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για τους ανθρώπους αυτούς, προκειμένου να πιέσει τις Αρχές με στόχο την επίλυση των σχετικών προβλημάτων. Το έπραξε και στην Ειδομένη και στο Ελληνικό.
           
Δεύτερον: Στην περίπτωση της Μόριας οι εκεί υπεύθυνοι υπέδειξαν στον κ. Μητσοτάκη να μην μπει στο κέντρο. Ο ίδιος ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μπουζάλας, μιλώντας χθες στη Βουλή, αναγνώρισε την αλήθεια αυτή τονίζοντας ότι «η σύστασή μας ήταν αυτή σε αυτή τη φάση» και πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης χειρίστηκε αυτό το θέμα με σωφροσύνη.

Τρίτον: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πολιτικός Αρχηγός που πήγε στο χωριό της Μόριας, περπάτησε στην αγορά της και συζήτησε με κατοίκους της προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα, τις επισημάνσεις και τις προτάσεις τους.


ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ