ΠΑΕ Καλλονή «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους- Στηρίξτε την Καλλονή για να πετύχει τον στόχο της παραμονής»

Για πρώτη φορά η Καλλονή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω FB με σκοπό να συσπειρώσει τον κόσμο ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση έμειναν 10 παιχνίδια στην Μυτιλήνη και η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την παραμονή της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, κόντρα στις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις προβλέψεις αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει.

Έτσι κι αλλιώς, στην πορεία της στις επαγγελματικές κατηγορίες, η κινητήρια δύναμή της ήταν πάντα το συναίσθημα παρά η λογική.

Η χθεσινή νίκη, πέρα από τους βαθμούς, είχε κάτι πολύ σημαντικότερο. Είχε το πάθος και την θέληση των ποδοσφαιριστών. Νέα -ως επί το πλείστον- παιδιά που κλήθηκαν να προσφέρουν σε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας από πολλές απόψεις. Δύσκολο το έργο τους μα  ισχυρή και η επιθυμία τους να δείξουν πως μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ο κόσμος -και χθες- λιγοστός, μα «ζεστός».

Με χειροκρότημα και φωνή στήριξε αυτά τα παιδιά. Στο ποδόσφαιρο -όπως και σε κάθε άθλημα- ο αθλητής χρειάζεται τον κόσμο. Του δίνει ώθηση. Η ΚΑΛΛΟΝΗ την περίοδο του Ιανουαρίου έκανε επτά μεταγραφές. Επτά ποδοσφαιριστές ακόμη θα πλαισιώσουν την προσπάθεια που κάνουν μέχρι τώρα οι υπόλοιποι. Αυτοί είναι. Όλοι μαζί θα παλέψουν. Αυτοί κι εμείς μαζί τους. Έμειναν 10 παιχνίδια στην Μυτιλήνη. Κάθε παιχνίδι διαφορετικό και με την δυσκολία του. Όμως κάθε παιχνίδι -εντός κι εκτός- θα είναι στο εξής ένας μικρός τελικός, που θα οδηγεί πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία, τον φετινό στόχο της ΚΑΛΛΟΝΗΣ.


Να είστε μαζί μας στο γήπεδο. Για όσα πέρασαν και για όσα ελπίζουμε πως θα έρθουν.