Μεγάλη προσέλευση Εθελοντών στην Εθελοντική Αιμοδοσία στα Λουτρά Λέσβου

Με μεγάλη προσέλευση Εθελοντών έγινε χθες στα Λουτρά η Εθελοντική  Αιμοδοσία


Με μεγάλη προσέλευση Εθελοντών έγινε στα Λουτρά η Εθελοντική  Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Δωδεκαμελής Επιτροπή Πρωτοβουλίας Λουτρών για  την Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική ,στη φιλόξενη αίθουσα Πολιτισμού της Κοινότητας ,με την ολόπλευρη στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης και του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.  

Προσήλθαν 46 Εθελοντές και αιμοδότησαν 30,αφου οι υπόλοιποι δεν έδωσαν αυτή τη φορά λόγω περιστασιακών μικροπροβλημάτων υγείας. Άλλωστε φροντίδα μας είναι η προστασία της Υγείας των Εθελοντών που πρόθυμα προσέρχονται να σώσουν ζωές και να βοηθήσουν συνανθρώπους. Την Αιμοδοσία στήριξαν ενεργά η Κοινότητα ,ο Ιερέας του χωριού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΛΙΟΣΤΑΣΙ».

Σημαντική ήταν η συμβολή Διοίκησης και Ποδοσφαιριστών του ΑΕΤΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ, που πρόβαλε με   Πολλαπλά Κοινωνικά Μηνύματα την Αιμοδοσία .Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση και κυρίως σε όσους Εθελοντές προσήλθαν με ανθρώπινη ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη. Εθελόντριες των Λουτρών  πρόσφεραν πλούσια κεράσματα στους παρευρισκομένους.                
                                                         
Μια εβδομάδα πριν είχαν προηγηθεί δωρεάν προληπτικές αιματολογικές εξετάσεις από Εθελόντριες Νοσηλεύτριες των Λουτρών, για  Εθελοντές που   ήθελαν να προσφέρουν αίμα. 

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Λουτρών  ξεκινά πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων και Ενημερώσεων σε θέματα Υγείας, καθώς και άλλες δραστηριότητες ως Κοινωνική Προσφορά των Συγχωριανών μας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΛΟΥΤΡΩΝ