Betmasters.gr: Σοβαρεύουν τα πράγματα στο κύπελλο Ελλάδος

Βήμα για τετράδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός



Η "παρέα" μας γι' αυτήν την Τετάρτη θα είναι κυρίως παιχνίδια κυπέλλου αλλά όχι μόνο, καθώς έχουμε πρωτάθλημα σε Γαλλία και Ιταλία.

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο στοίχημα.

Το κύπελλο Ελλάδος έφτασε στη φάση των προημιτελικών. Τώρα πλέον τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά αν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ περάσουν στα ημιτελικά. Οι "ερυθρόλευκοι" έχοντας αποκλείσει τον Άρη με 1-1 και 2-0 φιλοξενούν τον Ατρόμητο στο "Καραϊσκάκης" με στόχο να πάρουν από σήμερα σημαντικό πλεονέκτημα. Οι Περιστεριώτες χρειάστηκε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λαμίας στους 16 (2-2, 2-0). Στο άλλο ματς της ημέρας, εξίσου ενδιαφέρον, το "τριφύλλι", που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου με τον Κισσαμικό (3-0, 0-4), περιμένει στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αντιμετώπισαν χωρίς δυσκολία τα Τρίκαλα τα οποία απέκλεισαν επίσης με δύο νίκες (0-2, 1-0).

Πολύ δύσκολο ματς για προβλέψεις το Αλαβές - Θέλτα. Πρόκειται φυσικά για τον ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχτεί ισόπαλες 0-0 στο "Μπαλαΐδος". Συνήθως μετά από "λευκή ισοπαλία" οι δύο ομάδες είναι πολύ προσεκτικές και δεν ρισκάρουν, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, διότι αν δεχτούν κάποιο γκολ, θα χρειάζονται δύο για να πάρουν την πρόκριση. Πολύ λεπτές ισορροπίες εν ολίγοις.

Κύπελλο έχουμε και για τη Γερμανία, όμως σε πολύ πιο πρώιμη φάση. Βρισκόμαστε στους 16 και τα πιο σημαντικά σημερινά παιχνίδια είναι αυτό της Ντόρτμουντ με τη Χέρτα αλλά και του Αννόβερο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Επίσης διεξάγονται δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για το Καμπιονάτο. Η Γιουβέντους μετά τη νίκη επί της Ίντερ έχει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμά της στην κορυφή της βαθμολογίας, αν καταφέρει να περάσει από την έδρα της Κροτόνε που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -9 από τη σωτηρία. Στο δεύτερο αποψινό παιχνίδι, η Μίλαν έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες πάει στην έδρα της Μπολόνια η οποία θέλει να αφήσει πίσω της τον σαββατιάτικο διασυρμό με 1-7 από τη Νάπολι.

Τέλος, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στο Σαμπιονά με επτά αναμετρήσεις. Στην πιο σημαντική από αυτές η Νις φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν με στόχο να ξεπεράσει την ήττα από τη Μονακό και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Λυών υποδεχόμενη τη Νανσί θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, καθώς πλέον κινδυνεύει να χάσει και την 4η θέση. Σπουδαίο επίσης και το Μαρσέιγ - Γκινγκάμπ, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.