Betmasters.gr: Η ώρα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Τα πρώτα ματς εντός έδρας για τις ελληνικές ομάδες.


Με μεγάλη αγωνία αναμένονται οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς πέρα από τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, έχουμε ανάμεσα σε άλλα 14 ζευγάρια να αγοράσουμε τα κατάλληλα σημεία.

Μπαίνεις εδώ κι ενημερώνεσαι για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο. Τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό του πίσω από τον ΑΠΟΕΛ από τον οποία έχασε δύο φορές, όμως το διπλό στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις αποδείχτηκε "χρυσό" και επί της ουσίας δεν κινδύνεψε να χάσει την πρόκριση. Αντίπαλός του στα playoffs η τουρκική Οσμανλίσπορ. Μια ομάδα συμπαγής που έκλεψε τις εντυπώσεις στη φάση των ομίλων και κατάφερε να βάλει από κάτω τις Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη και Στεάουα. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα σύνολο με γηγενείς κυρίως ποδοσφαιριστές που συνδυάζονται πολύ καλά με Αφρικανούς όπως οι Σενεγαλέζοι Ν' Ντιαγέ και Βεμπό. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν κλέψει τις εντυπώσεις φέτος, όμως η παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών στο αρχικό σχήμα σε πολλά παιχνίδια, όπως του Ανδρούτσου, του Ρέτσου και του Μανθάτη είναι αρκετά ενθαρρυντική για το μέλλον. Οποιοδήποτε "καθαρό" σκορ για τον Ολυμπιακό θα είναι καλό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει απ' την αρχή στα δύσκολα. Ωστόσο απέδειξε ότι αυτά είναι που του αρέσουν. Το διπλό μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα ήταν αυτό που του έδωσε ουσιαστικά το εισιτήριο για τους 32 του θεσμού. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στον δικέφαλο. Π.χ. έφυγε ο Ροντρίγκεζ, ήρθαν όμως ποδοσφαιριστές όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Ουάρντα που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει την ηρεμία στα αποδυτήρια τα οποία είχαν γίνει άνω κάτω κάπου εκεί στα τέλη του 2016. Ο Ίβιτς έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και η απόδοσή της ομάδας τον τελευταίο μήνα είναι εξαιρετική. Κόντρα στη Σάλκε πάντως το έργο του θα είναι πραγματικά δύσκολο. Οι "βασιλικοί μπλε" δεν κάνουν καλή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα έχοντας πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκειά της, όμως έχουν έναν πολύ καλό προπονητή. Ο λόγος για τον κόουτς Βάιντσιρλ που ξέρει να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες συνθήκες, όπως αυτές που θα βρει στην Τούμπα. Και ο δικέφαλος του βορρά, όπως και ο Ολυμπιακός, θα έχει ως πρώτο στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.#####

Ο ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτος στον όμιλο είχε κακή κλήρωση πέφτοντας πάνω στην Μπιλμπάο και θα πάει στη χώρα των Βάσκων με την ελπίδα ότι τουλάχιστον θα σκοράρει. Από τα πιο σπουδαία ζευγάρια είναι το Βιγιαρεάλ - Ρόμα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν σε Ισπανία και Ιταλία. Πολύ δυνατό επίσης ζευγάρι και συνάμα ενδιαφέρον το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεντ Ετιέν, αρκεί οι "μπέμπηδες" να δώσουν το κατάλληλο "ειδικό βάρος" στη διοργάνωση. Αρκετά αμφίρροπο είναι και το Γκλάντμπαχ - Φιορεντίνα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την "εξιλέωση" μέσω του Γιουρόπα. Κράσνονταρ - Φενέρμπαχτσε, Άλκμααρ - Λυών, Γάνδη - Τότεναμ, Θέλτα - Σαχτάρ, Λουντογκόρετς - Κοπεγχάγη, Ροστόφ - Σπάρτα Πράγας, Άστρα - Γκενκ, Λέγκια - Άγιαξ, Μπερ Σεβά - Μπεσίκτας και Άντερλεχτ - Ζενίτ τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.