Ανακοίνωση συγχαρητηρίων από το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης για διακρίσεις μαθητών

2ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Τα θερμά μας συγχαρητήρια

Μπράβο στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου μας που κέρδισε μετά  το 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ και το ΓεΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΣ με το ευρύ σκορ 5- 1.

Σημαντικό είναι ότι με  το ομαδικό παιχνίδι και χρησιμοποιώντας το μυαλό μπορείς να προχωρήσεις και σε άλλες νίκες….

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ στο ΤΕΛΙΚΟ αγώνα…ΝΗΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ με το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ…..την Τετάρτη 15/2/17 στο γήπεδο Μόριας.

 2. Συγχαίρουμε τον μαθητή του σχολείου μας Ρουμελιώτη Κων/νο ο  οποίος στο διαγωνισμό EUROSCOLA. βγήκε έβδομος (7ος)  από τους 25 μαθητές του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Λήμνος, Σάμος Χίος, κλπ) που θα πάνε στο  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, μαζι με πολλούς άλλους μαθητές από όλη την Ελλάδα..

Ενα μέρος  πρόσφορο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις εφήβων – μαθητών  από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την καρδιά της δημοκρατικής ζωής της ηπείρου μας. Το θεσμικό όργανο που μαζεύει τους νέους για να τους προσφέρει σε έναν χώρο με μεγάλη συμβολική σημασία ένα φόρουμ έκφρασης και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, πάνω στην ανάγκη αμοιβαίας κατανόησης, στηριζόμενο μόνο και μόνο στην κλίση των νέων να γνωρίζουν εύκολα ό ένας τον άλλο.

Περισσότερα