Με βεγγαλικά και κορναρίσματα από τα πλοία υποδέχτηκαν στην Μυτιλήνη το 2017- Εντυπωσιακή άφιξη του Αι Βασίλη (vids, pics)

Χιλιάδες πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα με την έλευση του 2017 στην Μυτιλήνη.

Ο ουρανός του πανέμορφου αιγαιοπελαγίτικου νησιού πήρε γιορτινό χρώμα, την ώρα που οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα.

Χτες με το που πήγε το ρολόι 00:00 άρχισαν όλα τα πλοία επιβατικά αλλά και του Π.Ν που βρισκόταν αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης να σφυρίζουν με τις δυνατές τους κόρνες..

Επίσης από τις καφετέριες αλλά και από πολλά σπίτια πετούσαν βεγγαλικά, κάνοντας τον ουρανό της Μυτιλήνης να φωτίζεται από τα χρώματα παρά το δριμύ ψύχος που έχουμε τις τελευταίες ημέρες…

Με το που άλλαξε ο χρόνος επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο από το ύψος της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έως το λιμάνι Μυτιλήνης με χιλιάδες Λέσβιους να βγαίνουν στα καταστήματα εστίασης της Προκυμαίας ώστε να γιορτάσουν την έλευση του 2017.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ώρα της αλλαγής του χρόνου στην Μυτιλήνη το θερμόμετρο έδειχνε -1 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το LesvosPost.com


-Εντυπωσιακή άφιξη του Αι Βασίλη στην Προκυμαία

Μετά τις 18:00 το απόγευμα την παραμονή πρωτοχρονιάς η Μυτιλήνη υποδέχτηκε τον Αι Βασίλη, ο όποιος κατέφθασε μέσα σε πυροτεχνήματα εντυπωσιακά με σκάφος του λιμενικού στην πλατεία Σαπφούς.

Τον Αι Βασίλη υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και εκείνος ανταπέδωσε την υποδοχή μοιράζοντας δώρα στα παιδιά και ευχές στους μεγάλους.

Μετά στην Πλατεία Σαπφους συνεχίστηκε το εορταστικό πρόγραμμα με μουσική και happenings έως αργά το βράδυ

Φώτο, βίντεο Υποδοχή Αι Βασίλη: Γ. Παπαδόπουλος



Καλή Χρονιά σε όλους….Χρόνια Πολλά