Με VIP αεροσκάφος της Π.Α ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης στην αεροπορική βάση Μίκρας στη Θεσσαλονίκη

Με αεροσκάφος της Π.Α ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα

Την Δευτέρα 30/01 τα ξημερώματα, αεροσκάφος Embraer 135 Legacy της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), παρέλαβε και μετέφερε, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ, από τo αεροδρόμιο Μυτιλήνης, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα, στην 113 Πτέρυγα Μάχης/ Αεροπορική Βάση Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Ποιο αναλυτικά:

Eλικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε 63χρονο τραυματία, ελληνικής υπηκοότητας, από το δεξαμενόπλοιο ΑΒΡΑ στο αεροδρόμιο της Χίου.

Η αεροδιακομιδή του ασθενούς έγινε το βραδυ της Κυριακής ενώ το δεξαμενόπλοιο έπλεε 20 ναυτικά μίλια δυτικά των Ψαρών. Τον 63χρονο παρέλαβε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εξάλλου τα ξημερώματα αεροσκάφος Embraer EMB-135BJ LEGACY της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε και μετέφερε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα από τo αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης», στην αεροπορική βάση Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια: Ζωή σε έξι ανθρώπους χάρισε 51χρονη που πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία στη Μυτιλήνη