Ο ιδιοκτήτης του Καφέ-Ουζερί 50/50 στην Μυτιλήνη Κων/νος Βόγκλης αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται στην κάμερα του LesvosPost (vid,pics)

Ο ιδιοκτήτης του Καφέ-Ουζερί 50/50 Κωνσταντίνος Βόγκλης αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται

Συναντήσαμε τον κ. Κωνσταντίνο Βόγκλη (ιδιοκτήτη του καφέ-ουζερί 50/50), ένας υπέροχος νέος άνθρωπος μόλις 24 ετών , ένας άριστος εστιάτορας, ένας πραγματικός επαγγελματίας που ξεχωρίζει στον χώρο της εστίασης.

Βλέπετε...για να τρώει κάποιος καλά κάπου, κάτι συμβαίνει στην κουζίνα, κάτι που εσείς δεν γνωρίζετε πόσο δύσκολα παράγεται και έτσι πρέπει... Σας αρκεί μόνο να γεύεστε και να απολαμβάνεται ένα καλό δείπνο.

Εμείς πάντως σαν LesvosPost.com σας μεταφέρουμε ότι αξίζει σαν πληροφορία και όχι μόνο!

«50/50» είναι το όνομα του καφέ-ουζερί της οδού Μητροπόλεως που κλείνει στις 27 Φεβρουαρίου ένα χρόνο λειτουργίας, και θα το βρείτε στον αριθμό 15 στην πόλη της Μυτιλήνης.

Το Καφέ-Ουζερί 50/50  στην Μυτιλήνη ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες να απογειώσει τον ουρανίσκο σας και το κατάφερε!

Το  Καφέ-Ουζερί 50/50 φημίζεται για τα φρέσκα προϊόντα του , και όλοι από τον ιδιοκτήτη μέχρι το προσωπικό έχουν δουλέψει πολύ αυτόν τον ένα χρόνο  ώστε να πετύχουν το καλύτερο.

Ζεστό και φιλικό με minimal αισθητική και έμφαση στη λεπτομέρεια σας περιμένει να μοιραστείτε το πάθος σας για το φαγητό με κοινό παρονομαστή την ποιότητα...

Ανοιχτά καθημερινά 19.00 το απόγευμα - 01.00 το βράδυ.

Ο Κωνσταντίνος μίλησε στην LesvosPost Web Tv για την κρίση, για τα προβλήματα αλλά και τα θετικά που έχει ένας νεαρός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης εδώ στην Μυτιλήνη, για την μέχρι τώρα πορεία του μαγαζιού, για τα μυστικά της κουζίνας του, για την σπεσιαλιτέ του 50/50 κ.α.

Γενικά μας απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις μας..όπου έχουν έντονο ενδιαφέρον...

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Βόγκλη για αυτή την διαφορετική συνέντευξη που μας έδωσε για την στήλη του LesvosPost.com «Συνεντεύξεις L.P TV»

Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα  «50/50» και το προσωπικό του για την φιλοξενία της συνέντευξης, να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους της συνέντευξης τους οποίους θα τους δείτε αναλυτικά με τα λογότυπα τους στο τέλος του βίντεο...

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του lesvospost με τον Ιδιοκτήτη του Καφέ-Ουζερί 50/50, νεαρό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Βόγκλη… και σε ποιότητα 1080p HD


Πληροφορίες συνέντευξης:

Συνέντευξη LesvosPost Media: Κωνσταντίνος Βόγκλης (Ιδιοκτήτης Καφέ-Ουζερί 50/50)

Κείμενα: Μαριλενα Σαχινι (Βοηθός αρχισυντάκτη LesvosPost)

Κάμερα, σκηνοθεσία : Π. Σ (Εξωτερικός συνεργάτης-Εικονολήπτης LesvosPost)

Δημοσιογράφος συνέντευξης: Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης-Αρχισυντάκτης LesvosPost)

Παραγωγή, μοντάζ, επεξεργασία: LesvosPost Media, Ιανουάριος 2017

Φωτογραφικά στιγμιότυπα της συνέντευξης:











Εμείς σαν LesvosPost Media να τους ευχηθούμε καλές δουλειές, ενώ ευχόμαστε και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης να ακολουθήσουν τα πιο πάνω παραδείγματα και να ανοίξουν νέες επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης, εκεί όπου κάποτε ήτανε το κέντρο και η περιοχή έσφυζε από ζωή.