GGO

OYZO

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η «αλλαγή φρουράς» στην ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η παράδοση-παραλαβή της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η παράδοση-παραλαβή της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ στο στρατόπεδο ΣΧΗ (ΠΖ) Μαυρομιχάλη Κυριακού στην Παγανή (Μεραρχία), από τον Αντιστράτηγο Πάτμιο Αναστάσιο που αποστρατεύτηκε ξαφνικά, στον Ταξίαρχο Βύνιο Γεώργιο που αναλαμβάνει προσωρινά μέχρι τον Μάρτιο την διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ.

Σε κλίμα συγκίνησης  πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 23/01/17 στις 12:00 η «αλλαγή φρουράς» στην ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ (ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ) , κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής παράδοσης-παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο ΣΧΗ (ΠΖ) Μαυρομιχάλη Κυριακού στην Παγανή (Μεραρχία).

Παρουσία της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του νησιού, νέος διοικητής, στην θέση του αντιστράτηγου, κου Πάτμιου Αναστασίου αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Βύνιος Γεώργιος, μέχρι πρότινος υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ.

Την τελετή τέλεσαν ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος και ο Μητροπολίτης Μυθημνης κ Χρυσόστομος.

Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών μεταξύ των οποίων ο αντιπεριφερειαρχης κος Βαλσαμιδης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Λέσβου, ο Γ.Γ.Α.Ν.Π κος Γιανελλης όπως επίσης και λοιπές τοπικές και στρατιωτικές Αρχές και φορείς από την Λέσβο.

Ο απερχόμενος διοικητής που αποστρατεύτηκε ξαφνικά παίρνοντας τον τιμητικό τίτλο του αντιστράτηγου ο κος Πατμιος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε και όσους βοήθησαν στο έργο του, έκανε αναφορά στο έργο το οποίο συντελέστηκε τους 10 μήνες της διοίκησής του στην 98 ΑΔΤΕ, αναφερόμενος τόσο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα όσο και στις υπηρεσίες που παρείχε στους πολίτες της Λέσβου στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν στη σωστή λειτουργία και ετοιμότητα της μονάδας, κάνοντας ειδική αναφορά «στους φίλους Λέσβιους οι οποίοι μας στηρίζουν σιωπηλά, ανιδιοτελώς, με το δικό τους μοναδικό φιλόξενο τρόπο» και ευχήθηκε στο νέο διοικητή «καλή επιτυχία στο έργο του».

Ακολούθως, ο νέος διοικητής Ταξίαρχος Βύνιος Γεώργιος επισήμανε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η προάσπιση της πατρίδας, η συνεχής επαγρύπνηση,  η επιχειρησιακή ετοιμότητα, η ασφάλεια και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, αλλά και της ποιότητας ζωή του προσωπικού. Χαρακτήρισε ως μεγάλη τιμή και «βαριά ευθύνη» τη θέση την οποία καταλαμβάνει υποσχόμενος πως θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης της υπηρεσίας αλλά και για το καλό και την πρόοδο των μονάδων της μεραρχίας. ‘Έκανε λόγο για «αξιέπαινο και σημαντικό» έργο που έχει συντελεστεί έως τώρα και ευχήθηκε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί «με τον ίδιο ζήλο, την ίδια προθυμία και εργατικότητα για να ανεβάσουμε ακόμα υψηλότερα το επίπεδο εκπαίδευσης της μεραρχίας».

Μετά την καθιερωμένη τελετή, που έγινε με τη δέουσα στρατιωτική εθιμοτυπία και την παρέλαση της σημαίας και των ένστολων, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της μεραρχίας

Ιδιαίτερα κοινωνικός, προσιτός και έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό του ντόπιου πληθυσμού μέσα από την σοβαρή δουλειά που επιτέλεσε, ο Πατμιος Αναστάσιος  αποστρατεύετε από τον Ελληνικό Στρατό και είναι τιμή μας που τον γνωρίσαμε και αποστρατεύτηκε από την Λέσβο. Εξάλλου και η θητεία του στη Λέσβο μόνο θετικά προσμετράτε.Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του LesvosPost.com WEB TV από την «αλλαγή φρουράς» στην ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

e-mail: lesvospost@gmail.com