Νίκη…και δεύτερη θέση θέλει ο Αιολικός την Κυριακή στην Μεγαλόπολη

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Αιολικό την Κυριακή στην Μεγαλόπολη, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.


Η ομάδα της Μυτιλήνης μετά το τρίποντο κόντρα στο Ζευγολατιό δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να δώσει συνέχεια ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Με ένα παιχνίδι περισσότερο ο Αιολικός βρίσκεται στους 21 βαθμούς έχοντας από πάνω του στους 29 την Παναχαϊκή που έχει ξεφύγει, αλλά η δεύτερη Ερμιονίδα που παίζει στην Πάτρα αυτή την αγωνιστική έχει 24, ενώ ο Παναρκαδικός των 23 βαθμών αγωνίζεται στον Ταύρο με τον Φωστήρα. Αν λοιπόν ο Αιολικός κερδίσει μεθαύριο μπορεί να  ανέβει στην δεύτερη θέση και φυσικά η συνέχεια θα είναι πολύ διαφορετική. Ο αντίπαλος βέβαια μόνο εύκολος δεν είναι, καθώς η Μεγαλόπολη ιδίως μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή, έχει άμεση ανάγκη βαθμών για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και γενικά είναι μια ομάδα που δύσκολα χάνει, έχοντας μέχρι τώρα μόλις τέσσερις ήττες. Ο Γιάννης Πολλαετίδης μπορεί να μην συμπληρώνει και πάλι 18άδα, ωστόσο έχει τις επιστροφές των Κριπιντήρη και Κρητικού που αναμφίβολα του λύνουν τα χέρια.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου (15.00)

Ζευγολατιό – Αχαϊκή

Θήβα – Αστέρας Αμαλιάδας
Δόξα Μεγαλόπολης – Αιολικός (13.00)
Φωστήρας – Παναρκαδικός
ΠΑΟ Βάρδας- Παναργειακός
Χαλκίδα – Λουτράκι
Παναχαϊκή – Ερμιονίδα
Ρεπό Τσικλητήρας


Πήρε Αλβανό μέσο

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αιολικός καθώς ήρθε σε συμφωνία  με τον Γκρίτι Πάλλα, με τον Αλβανό μέσο να είναι ο αντικαταστάτης του Σπύρου Μίχουστην μεσαία γραμμή. Ο 22χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Πολλαετίδη ο οποίος τον είχε ποδοσφαιριστή πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έχει ιδία άποψη για την αξία του. Ο Πάλλα ξεκίνησε φέτος στην Τριγλία Ραφήνας αλλά έφυγε για οικονομικούς λόγους, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α1 της Θεσσαλονίκης με την ΑΕ Φαλήρου. Έχει περάσει ακόμη από τον Θεσπρωτό και την Θύελλα Φιλώτα στην Γ’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σήμερα στο νησί για να ενταχθεί στην ομάδα. Από κει και πέρα σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις και με έναν ακόμη παίκτη που παίζει στην μεσαία γραμμή, σε πιο δημιουργικό ρόλο όμως, που έχει περάσει επίσης από ομάδες της Βορείου Ελλάδος.


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ