Κοπή πίτας Περιφερειακής Οσοσπονδία ΑΜΕΑ Βορείου Αιγαίου στη Λέσβο

Κοπή πίτας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Βορείου Αιγαίου


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου το Σάββατο 14/01/17 στη Μυτιλήνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος και τα μέλη του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης «Κυψέλη», κ. Γραμμού Ασπασία, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, κ. Χάϊδος Θεόδωρος, η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών, κ. Σωτηρχέλλη Ειρήνη, η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Αυτοάνοσων, κ. Ταμταμή Παναγιώτα, η πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης Εθελοντικής Προσφοράς Γυναικών Λέσβου, κ. Στεργιανού Ραλλού.

Από την Περιφέρεια την εκδήλωση τίμησαν η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολίτικής, κ. Γόμου – Πρωτογεράκη Καλλιόπη, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, κ. Πλακωτάρης Γιώργος, ενώ από τη Μεραρχία Λέσβου 98 ΑΔΤΕ παρέστη ως εκπρόσωπος, ο κ. Μιχαλάκης Παναγιώτης.

Η Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου, Σοφία Μιχάλα, ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους, οι οποίοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τίμησαν την εκδήλωση με της παρουσία τους και τους εύχεται καλή χρονιά και πολύ κουράγιο!

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.μεΑ Β.Α