Βγήκε βόλτα με τον Τράγο του στην πόλη της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός κτηνοτρόφος της Μυτιλήνης Λευτέρης έβγαλε όπως συνηθίζει άλλωστε βόλτα τον Τράγο του στην πόλη της Μυτιλήνης.

Έκπληκτοι έμειναν κάτοικοι της Μυτιλήνης όταν αντίκρισαν ένα Τράγο να περιφέρεται στα στενά της αγοράς Ερμού Μυτιλήνης, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τον είδαν δεμένο είτε σε στύλους φωτισμού είτε σε δένδρα….με το αφεντικό του άφαντο καθώς είχε πάει να προμηθευτεί φαγητό για το τετράποδο ζώο του αλλά και για εκείνον.

Ο Λευτέρης γνωστός στην Μυτιλήνη είναι ένας φτωχός συμπατριώτης μας και το μόνο που του έχει μείνει είναι ο Τράγος με το όνομα Μητρος που τον θεωρεί φίλο του.

Μέσα από αυτό το ρεπορτάζ.....ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές του τόπου μας και να δώσουν κάποιο είδος επιδόματος στον Λευτέρη που το έχει μεγάλη ανάγκη..

Όπως λένε φίλοι του είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά της Μυτιλήνης και χωρίς να ενοχλεί κανέναν προσπαθεί να ζήσει με τα λιγοστά λεφτά που παίρνει από την πρόνοια, μένοντας μέσα σε άθλιες συνθήκες σε μια καλύβα στην πόλη της Μυτιλήνης έχοντας πάντα δίπλα του τον δικό του φίλο τον «Μητρο»…

Ο Λευτέρης είναι ένας από τους πολλούς άστεγους, φτωχούς, άνεργους συμπατριώτες μας που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και οι αρχές του τόπου μας τους έχει αφήσει στο έλεος του θεού…..


ΦΩΤΟ: Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Myron Pavlis‎
.