Betmasters.gr: 'Αιώνιος' ημιτελικός στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για μια θέση στον μεγάλο τελικό.


Έπαιξαν ήδη μία φορά μέσα στο Γενάρη. Έχουν μάλιστα διασταυρώσει τα ξίφη τους τρεις φορές την τρέχουσα σεζόν (μία για το πρωτάθλημα και δύο για την Ευρωλίγκα). Σε όλες αναδείχτηκε νικητής ο Ολυμπιακός, όμως τώρα ήρθε η ώρα του κυπέλλου σε ένα ματς που δεν έχει αύριο. Όποιος κερδίσει περνάει στον μεγάλο τελικό και ταυτόχρονα γίνεται το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Είναι αλήθεια πως οι "ερυθρόλευκοι" μοιάζουν πολύ πιο έτοιμοι αυτή τη στιγμή, όμως η δίψα για μια νίκη του "τριφυλλιού" είναι πιο μεγάλη, οπότε ίσως αποκτά αξία το διπλό σε τιμές outsider. Μπες και διάβασε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Πέρα από το "ντέρμπι των αιωνίων" έχουμε και μπαλίτσα στο σημερινό μενού. Για τη Serie A η Τορίνο υποδέχεται τη Μίλαν και θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα της Πέμπτης στο κύπελλο. Επίσης, για την Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μάλαγα υποδέχεται στην Ανδαλουσία τη Σοσιεδάδ με τους Βάσκους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα υπόψιν το διπλό με 3,00 απόδοση.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.