Μεταγραφικό ντεμαραζ από την Καλλονή….για την αντεπίθεση- Υπέγραψαν 2 έρχονται και άλλοι;

Σε μια πολύ ηχηρή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Καλλονή, η οποία κατάφερε να αποκτήσει τον Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ, ο οποίος κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στην Καλλονή επίσης υπέγραψε και ο Σέρβος αμυντικο χαφ Μίλαν Σβόγιτς


Η ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αιγύπτιου στόπερ Αμίρ Μέγκαχεντ (Amir Azmy Megahed). Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι γεννημένος στο Κάιρο στις 14 Φεβρουαρίου του 1983. Παλαιότερα είχε περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη περίοδο ήταν στην Κύπρο όπου αγωνιζόταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Μίλαν Σβόγιτς (Milan Svojić).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1985. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της σερβικής Νόβι Παζάρ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το scorelesvos.gr δεν είχαμε μόνο νέες μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις.

Τελευταίος ο οποίος αποτελεί παρελθόν είναι ο Μιχάλης Φράγκος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εδώ και μέρες έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, πληροφορίες τον ήθελαν να συζητά με τον ΟΦΗ αλλά τελικά καταλήγει στην Σπάρτη η οποία αναμένεται να τον ανακοινώσει και επίσημα τις επόμενες ώρες.


Ο Φράγκος είναι ο πρώτος σκόρερ της Καλλονής με τέσσερα γκολ, ο καλύτερος ίσως ποιοτικά παίκτης του ρόστερ.