ΣΟΚ: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο στην Καρυνη Λέσβου- Τραυματίες 2 νεαροί- Θρηνεί ξανά η Αγιασος

Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο στην Λέσβο για το 2017 είναι γεγονός και μάλιστα θρηνεί μετά από μερικές μέρες ξανά η ίδια περιοχή τον άδικο χαμό ενός νεαρού.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες έγινε τα ξημερώματα στο 19ο χλμ του Εθνικού Οδικού Δικτύου Μυτιλήνης Πολιχνίτου, λίγο πιο πάνω από την Καρυνη.

Περίπου στις 6:00 ξημερώματα Κυριακής ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε ένα δένδρο.

Από την σφοδρή σύγκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ένας 17χρονος Γ.Κ με καταγωγή από την Αγιασο και τραυματίστηκαν οι αλλοι δύο νεαροί επιβαινοντες επίσης με καταγωγή από την Αγιασο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρός είναι ο 17χρονος Γιάννης Π. και τραυματίες είναι ο οδηγός 25χρονος Λεωνίδας Κ. και ο 18χρονος Γιάννης Σ.

UPDATE:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (22-01-2017) το πρωί, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο ημεδαπό, στο οποίο επέβαιναν δύο ακόμη ημεδαποί ηλικίας 17 και 18 ετών, εξετράπη της πορείας του, εξήλθε του οδοστρώματος και προσέκρουσε σε δέντρο.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 17χρονου και ο τραυματισμός του 18χρονου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου.