ΤΩΡΑ-Live από το στάδιο Μυτιλήνης-Football: ΤΕΛΙΚΟ - Καλλονή-Πανθρακικος 1-1 (ΦΩΤΟ)

Με 1-1 έληξε πριν λίγο ο αγώνας  ανάμεσα σε Καλλονή και Πανθρακικο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής football league.


Η Καλλονή του Γιώργου Βαζακα ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά με τον Παραιμπα να έχει το πρώτο λόγο στην οργάνωση των επιθέσεων. Μόλις στο 6΄λεπτο μετά από κορνερ του Άντερσον Παραΐμπα ο Μπουρντουζάν έπιασε ωραία καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση από φιλάθλους και τεχνικό επιτελείο. Στο 18΄ μετά από λάθος της άμυνας της Καλλονής ο Πλεγας βρέθηκε μονός του απέναντι στον Ταιρη και έκανε το 1-1. 

Μετά τα 2 γκολ και μέχρι την λήξη του 1ου ημιχρόνου είχαμε παιχνίδι κέντρου με την Καλλονή να έχει μια ελαφρά υπεροχή, αλλά με προβλήματα στην τελική πάσα. Πολλά λάθη, πάντως και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Η Καλλονή παρόλα αυτά σε τουλάχιστον 4 ευκαιρίες θα μπορούσε να έχει κλειδώσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Όπως και στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε φουριόζα έχοντας την υπέροχη στο κέντρο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι πολλές καθυστερήσεις που έκαναν οι παίχτες του Πανθρακικου και οι πολλές διακοπές του παιχνιδιού από τον διαιτητή έκοβαν συνεχώς την φορά στους παίχτες της Καλλονής.

Όσο θέαμα δεν είχε το ματς, άλλο τόσο νεύρο είχε από τους παίκτες με συνεχή μαρκαρίσματα... 

Η Καλλονή στο σημερινό παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα με άμυνα από τα παλιά, και με ένα εξαιρετικό Παραιμπα στο κέντρο που ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις.

Η Καλλονή άμα συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια…… μπορεί και κρατηθεί στην κατηγορία αν όμως αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα καθώς έχει κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική..

Καλύτερες φάσεις αγώνα

1΄Εναρξη

6΄ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ Κόρνερ για την Καλλονή με τον Άντερσον Παραΐμπα, κεφαλιά του Μπουρντουζάν και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

12΄  Ευκαιρία για την Καλλονή με τον Παραίμπα να βγαίνει τετ α τετ με τον Γκαραβέλη  αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απέκρουσε εντυπωσιακά.

15΄ Ευκαιρία για την Καλλονή με τον Φράγκο να κάνει το σουτ απέναντι από τον Γκαραβέλη και τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να απομακρύνει.

18΄Γκολλ για τον Πανθρακικό με σκόρερ τον Πλέγα μετά από γύρισμα του Ζυγκερίδη.

19΄ Ευκαιρία για την Καλλονή με τον Μπουρντουζάν που έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε λίγο άουτ.

45’ Λήξη 1ου ημιχρόνου

58΄ Ευκαιρία για την Καλλονή με τον Μπουρντουζάν να γίνεται κάτοχος αλλά το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στα χέρια του Γκαραβέλη.

80': Σουτ Ηλιάδη, δεν έχει πρόβλημα ο Ταΐρης.

85΄Δοκάρι για τον Πανθρακικό με τον Φουρκάν να πλασάρει απέναντι από τον Ταίρη.

89΄Δοκαρι για την Καλλονή έπειτα από φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής που εκτέλεσε ο Λαμπρακης

90΄+1  Τεράστια ευκαιρία για την Καλλονή , Ο Γκαραβέλης χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, ο Σοφιάνης αιφνιδιάζεται, σουτ κακό, άουτ, αν και μόνος με την εστία!

90+5  Λήξη αγώνα


Παραλειπόμενα αγώνα

Περίπου 250-300 οι φίλαθλοι της Καλλονής στο στάδιο Μυτιλήνης.

Καλοκαιρινές συνθήκες σήμερα στην Μυτιλήνη. Ότι πρέπει για ποδοσφαιρικό αγώνα, με την θερμοκρασία να είναι στους 11 βαθμούς

Πολλά παράπονα από την διαιτησία είχαν στο δεύτερο μέρος οι οπαδοί και το τεχνικό επιτελείο της Καλλονής, πολλές φωνές από την εξέδρα

Οι παίχτες του Πανθρακικου θέλοντας να κερδίσουν χρόνο από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έπεφταν κάτω με το παραμικρό κάτι που εκνεύρισε τους οπαδούς της Καλλονής.

Ο πρόεδρος της Καλλονής Νίκος Μιχαλακης απουσίαζε σήμερα από τον αγώνα καθώς βρίσκεται εκτός Λέσβου.

Την Τετάρτη η Καλλονή παίζει ξανά εντος έδρας αυτήν την φορά για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας τον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΣ Γιάννενα. Η Καλλονή πάντως έχει αποκλειστεί από την συνεχεία του κυπέλλου.


Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες από την σελίδα μας στο Facebook LesvosPost.com OFFICIAL, αλλά και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και τις δηλώσεις προπονητών και παιχτών από την συνέντευξη τύπου.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ

Tαΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Σάββα, Γιώργου (80΄Αποστολου), Γιοζατζίδης, Γιουκαρής, Κέρι, Άντερσον Παραΐμπα (83΄Σοφιανης) , Φράγκος (63΄Λαμπρακης) , Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Γκαραβέλης, Πολίμος, Ηλιάδης, Ρουσσάκης, Πετρούσης, Καρδάρης, Γαβριηλίδης, Πλέγας, Κουρσίδης (90΄Μηλιος), Ζυγκερίδης (84΄Κυριαλανης) , Μπεκατόρος (70΄Αχμετ)

Κίτρινες: 55΄Ζουλιωτης, 56΄Ηλιαδης, 74΄Πολιμο

Διαιτητές:
Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Τσιολάκης, Πασπάτης (Αθηνών) Τέταρτος: Δημητρακόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com) και Στεφανου Ραφαηλ (εξωτερικός συνεργάτης lesvospost)








Χορηγοί της Live μετάδοσης των ημιχρόνων είναι οι:

Plomarinews.gr Νέα από την περιφέρεια Πλωμαρίου και όχι ΜΟΝΟ


Λογιστικό γραφείο Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε- ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου) Επικοινωνήστε στο 22510 42604, 6976133380



Κατασκευές ιστοσελίδων- Τεχνικός υπολογιστών και δικτύων. Πληροφορίες 6948521871 & 6948510652