Γιάννης Γιαννελης «Την Λέσβο θα επισκεφτεί σύντομα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου»

Την Λέσβο θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου


Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κος Γιάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης κατά την Παλλεσβιακή κινητοποίηση, για την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Β Αιγαίου, βρισκόταν σε από καιρό προγραμματισμένο συνέδριο στο Ίδρυμα Ευγενίδου με θέμα την αναβάθμιση του Λιμένα Μυτιλήνης μαζί με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Α.Ε.Ν κο Θράσο Καλογρίδη.

Παρά ταύτα ήταν σε συνεχή επαφή με την συντονιστική επιτροπή αγώνα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου κύριο Ευάγγελο Μυρσινιά τον οποίο διαβεβαίωσε ότι θα επιδώσει πάραυτα το ψήφισμα τους στον Υφυπουργό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κύριο Νεκτάριο Σαντορινιό, όπως και έπραξε.

Παράλληλα ο κ. Γιαννέλλης ζήτησε από τον Υφυπουργό να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη, να ακούσει από κοντά τα αιτήματα των φορέων και να συναντηθεί με την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου. Κυρίως όμως να μεταφέρει το καθολικό αίτημα των Λεσβιακών φορέων στον Πρωθυπουργό για συνάντηση τους.


Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε στον κύριο Γιαννέλλη ότι θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα  τη Μυτιλήνη και θα δεχθεί τους φορείς ώστε να του μεταφέρουν από κοντά τα αιτήματα τους. Για την επίσκεψη του Υφυπουργού θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου.