Ανήλικοι πρόσφυγες επισκέφτηκαν το Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί επισκέφτηκαν το Αναγνωστήριο και ξεναγήθηκαν στις υποδομές του από τον πρόεδρό μας Κλεάνθη Κορομηλά σαράντα ανήλικοι πρόσφυγες


Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί επισκέφτηκαν το Αναγνωστήριο και ξεναγήθηκαν στις υποδομές του από τον πρόεδρό μας Κλεάνθη Κορομηλά σαράντα ανήλικοι πρόσφυγες, που φιλοξενούνται σε διάφορες δομές του νησιού μας (Καρά-Τεπέ, Μόρια, Ηλιαχτίδα κλπ) και οκτώ συνοδοί τους. Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με τα εκθέματα του Μουσείου, το χώρο του Θεάτρου και τα παραδοσιακά όργανα, ιδιαίτερα τα σαντούρια, τα οποία διδάσκονται στο Πνευματικό μας Κέντρο.

Ακόμη:

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί διακόσιοι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης επισκέφτηκαν το Αναγνωστήριο και ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό του Μουσείο, στο Θέατρο, στη Βιβλιοθήκη και στην Αίθουσα διδασκαλίας παραδοσιακών οργάνων.




Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 το πρωί στο Θέατρο του Αναγνωστηρίου έγινε προβολή ντοκιμαντέρ του Στέλιου Σαμαρά με θέμα τη Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή, το οποίο παρακολούθησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Αγιάσου.