Συναυλία αγάπης στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης- Αντί εισόδου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρούχα για άπορους

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

           
Και φέτος τα Χριστούγεννα κάνουμε Πράξεις Αγάπης. Έτσι σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Μυτιλήνης, διοργανώνουμε την Συναυλία της Αγάπης, την Δευτέρα 19 Δεκέμβρη στις 20.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Νότες και ήχοι σε  εκπληκτική απόδοση, από την ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, θα μας ταξιδέψουν στην αρμονία της μουσικής, δημιουργώντας  μια αχτίδα γιορτινής χαράς σε μια προσπάθεια απεγκλωβισμού μας απ’ το μπουντρούμι της Εθνικής κατάθλιψης στο οποίο μας έχουν πετάξει, απάνθρωπες πολιτικές.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Όσοι θέλουν, μπορούν, συναισθάνονται και τους νοιάζει ότι μας νοιάζει: ο συνάνθρωπος μας θύμα της οικονομικής κρίσης, μπορούν να κάνουν μια Πράξη Αγάπης:

Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου θα γίνεται συλλογή τροφίμων, απορρυπαντικών, χαρτικών και ειδών ατομικής φροντίδας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου.

Σας προσκαλούμε όλους να είστε εκεί, γιατί όλοι μαζί, με αυτήν την Πράξη Αγάπης θα καταφέρουμε  η Συναυλία της Αγάπης που διοργανώνουμε, όχι μόνο να ζεστάνει καρδιές, αλλά να στηρίξει Ζωές.


Εκ μέρους της Δημοτικής μας Αρχής απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας, για την δική τους Πράξη Αγάπης με την στήριξη της δράσης μας αυτής, στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Μυτιλήνης και στην ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης.