Η έκπληξη στον Γιώργο Μανουσο στην Μυτιλήνη από τον Γαλανόλευκο Φάρο (ΦΩΤΟ)

Τον Γιώργο Μανούσο ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Χανίων τίμησε ο Γαλανόλευκος Φάρος.


Τον Γιώργο Μανούσο ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Χανίων τίμησε ο Γαλανόλευκος Φάρος ο οποίος βραβεύει μόνο  διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά στην περίπτωση του Λέσβιου ποδοσφαιριστή δόθηκε ειδική άδεια να γίνει η βράβευση, αφού ο Μανούσος τιμάει τον τόπο του σε άλλα μέρη παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ρεπορτάζ scorelesvos.gr

Εμφανώς αιφνιδιασμένος από την πρόσκληση, ο επιθετικός ποδοσφαιριστής του Πλατανιά  δέχτηκε τα δώρα που του πρόσφερε ο αντιπρόεδρος πανελλαδικά του Γαλανόλευκου Φάρου Νάσος Καζαντζής, ο οποίος τον ευχαρίστησε που δέχθηκε να γίνει η βράβευση αυτή και του ανακοίνωσε ότι από σήμερα ο ίδιος αποτελεί επίτιμο μέλος του Φάρου.

Με την σειρά του ο Μανούσος, που η χρονιά για τον ίδιο στα Χανιά κυλάει όπως την είχε υπολογίσει, ευχαρίστησε τον κ. Καζαντζή για την τιμή που του έκανε να τον τιμήσει λέγοντας χαρακτηριστικά:

<< Σας ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σας αυτή, με τιμάει ως άνθρωπο και ποδοσφαιριστή και μπράβο για τις ενέργειες αυτές που κοσμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου >>. 

Στον Γιώργο Μανούσο δόθηκε ένα χρυσό αγαλματίδιο ποδοσφαιριστή, μια φανέλα που ανέγραφε το όνομά του, το επίσημο ημερολόγιο του Γαλανόλευκου Φάρου, καθώς μία ανθοδέσμη και Ούζο.

Ο Μανούσος που ήρθε στον τόπο του για τα Χριστούγεννα, θα αναχωρήσει για τα Χανιά την Τετάρτη, όπου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Πλατανιά.