Με Παναργειακό στα Λουτρά ο Αιολικός για την πρώτη νίκη εντός την Κυριακή

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη θα επιδιώξει την Κυριακή, στις 15.00, στο γήπεδο Λουτρών, ο Αιολικός, υποδεχόμενος τον Παναργειακό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Το γεγονός ότι ο Ταρλάς είναι κλειστός λόγω επανασποράς του χλοοτάπητα, αναγκάζει την ομάδα της Μυτιλήνης να ξενιτευτεί, αγωνιζόμενη σε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα το οποίο ελπίζει να αποδειχτεί γούρικο, καθώς μέχρι τώρα και τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στο Στάδιο Μυτιλήνης τελείωσαν ισόπαλα. Ο Παναργειακός δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πέρυσι διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο και την άνοδο, κατέβηκε την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί έχοντας στο ρόστερ του παιδιά από το τοπικό κυρίως του Άργους και παλεύει για την παραμονή του.

Ωστόσο το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Πολλαετίδη και τους παίκτες του καθώς αρκετοί έχουν ήδη χάσει προπονήσεις και είναι αμφίβολοι. Οι Μίχος, Αμντούλ, Λαλάς έχουν προβλήματα με τραυματισμούς, απόρροια του κακού αγωνιστικού χώρου της Ερμιονίδας, ο Κεσίδης θα επιστρέψει στο νησί το Σάββατο αφού έφυγε εκτάκτως χτες για να παραστεί στην κηδεία συγγενικού του προσώπου, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν ο Μανουσάκης και ο Κριπιντήρης που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική τελικά για την αποβολή του κόντρα στη Χαλκίδα.


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ