Betmasters.gr : Φτωχή πλην τίμια Παρασκευή

Ευρωλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και δεύτερη Ιταλίας.


Δεν είναι λίγες οι μέρες που τα ματς προς στοιχηματισμό είναι περιορισμένα. Αυτό πολλές φορές μάς οδηγεί σε καλό, διότι το μεν εύρος περιορίζεται, η δε μελέτη επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα παιχνίδια και το αποτέλεσμα μάς βγάζει ασπροπρόσωπους. Μια τέτοια μέρα είναι η σημερινή, διότι πέραν της Ευρωλίγκας, της Πρέμιερ Λιγκ, της Τσάμπιονσιπ και της δεύτερης Ιταλίας, δεν έχει κάτι άλλο αξιόλογο. Διάβασε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως το ματς στο Καζάν με την Ούνιξ του τρομερού Λάνγκφορντ και του Καϊμακόγλου δεν θα είναι εύκολο. Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νταρουσάφακα και η απογοητευτική Γαλατά την Μπάμπεργκ.

Η επόμενη μέρα της Boxing day βρίσκει τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ χωρίς εκπλήξεις. Οι πρωτοπόροι κέρδισαν κι ετοιμάζονται για νέα μάχη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η αρχή γίνεται απόψε με το Χαλ - Έβερτον.

Για την Τσάμπιονσιπ ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι "ανθρακωρύχοι" θα περιμένουν στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Μπράιτον που υποδέχεται την Κάρντιφ. Ίπσουιτς - Μπρίστολ Σίτι και Ρέντινγκ - Φούλαμ τα άλλα δύο ματς.

Τέλος, γεμάτη είναι η μέρα στη Β' Ιταλίας με εννέα αναμετρήσεις εκ των οποίων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα Βερόνα - Τσεζένα και Βερτσέλι - Φροζινόνε.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.