Betmasters.gr: Πέμπτη με Καμπιονάτο κι Ευρωλίγκα

Ξεχωρίζει μάχη του Ολυμπιακού στη Γερμανία.


Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες δεν το βάζουν κάτω. Αντιθέτως, ημέρα Πέμπτη και όποιος θέλει μπορεί να παίξει στοίχημα είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Τα ματς της 18ης αγωνιστικής στη Serie A και αυτά που διεξάγονται για την Ευρωλίγκα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το πρώτο τεστ χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη. Κέρδισε άνετα τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, όμως σήμερα παίζει σε μία πολύ ιδιαίτερη έδρα, αυτήν της Μπάμπεργκ. Το σύνολο του Τρινκιέρι δικαιούται κάτι καλύτερο από το 4-9 και θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Η Ρεάλ συνέτριψε τη Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη και τώρα καλείται να πάει στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Αστέρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και ασφαλώς δεν θα πέσει τόσο εύκολα όσο στο Φάληρο. Η Ζαλγκίρις πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Εφές και θα προσπαθήσει για back-to-back νίκες, αυτή τη φορά υποδεχόμενη την Ούνικς στο Κάουνας. Τέλος, υπάρχει και ο τουρκικός "εμφύλιος" ανάμεσα σε Γαλατά και Εφές.

Για το Καμπιονάτο διεξάγονται έξι αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Φιορεντίνα με τη Νάπολι. Οι "βιόλα" περνάνε μια κρίση με τον Πάολο Σόουζα στον πάγκο τους να αμφισβητείται όλο και περισσότερο. Αντιθέτως, οι "παρτενοπέι" βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση μέχρι τώρα στη σεζόν με έναν Μέρτενς που βγάζει φωτιές. Η Ρόμα για να συνέλθει από την ήττα από τη Γιουβέντους και για να μειώσει από την κορυφή πρέπει να κερδίσει στο "Ολίμπικο" τη σκληροτράχηλη Κιέβο. Πολύ καλά ματς είναι τα Τορίνο - Τζένοα και Σαμπντόρια - Ουντινέζε. Παλέρμο - Πεσκάρα και Κάλιαρι - Σασουόλο έχουν τη δική τους σημασία όσον αφορά στη μάχη της "ουράς".

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.