Betmasters.gr: Δωράκια πριν τα Χριστούγεννα

Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο, Σαμπιονά κι Ευρωλίγκα για σήμερα.

Επειδή τα Χριστούγεννα φέτος πέφτουν Κυριακή, ορισμένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα. Σε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος θα βρείτε ήδη αποδόσεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με Μπουντεσλίγκα, με το ένα και μοναδικό ματς της Serie A και φυσικά με την Ευρωλίγκα.

Στην Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει το Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ. Δύο ομάδες που πρωταγωνίστησαν πέρυσι βρίσκονται σε βαθειά ύφεση και μόλις λίγους βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρά το ακριβό τους ρόστερ. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ του Κώστα Σταφυλίδη με στόχο να επανέλθει στις νίκες έπειτα από τη νέα ισοπαλία με τη Χόφενχαϊμ. Το Αμβούργο - Σάλκε είναι το μεγαλύτερο ματς βάσει ονομάτων, ωστόσο οι "δεινόσαροι" δεν θυμίζουν την καλή ομάδα του παρελθόντος. Τέλος, έχει Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντζ, δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια στέκονται πολύ καλά στη γερμανική λίγκα.

Για τη Serie A σήμερα γίνεται η αρχή της 18ης αγωνιστικής με μόνο ένα ματς. Το σερί της Αταλάντα διακόπηκε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους κι από εκεί κι έπειτα δεν ξανακέρδισε. Ακολούθησε η ήττα εντός έδρας από την Ουντινέζε και το Σάββατο ήρθε ισόπαλη 0-0 στο "Σαν Σίρο" με τη Μίλαν. Σήμερα υποδέχεται την Έμπολι, η οποία δεν παίζει καλά εκτός έδρας, και είναι ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.

Στην Ευρωλίγκα έχει ματς για όλα τα γούστα. Ξεχωρίζει φυσικά αυτό του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν παλληκαρίσιο διπλό στο Κάουνας και απόψε υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες, οπότε αναμένεται πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο. Ρεάλ - Μπάμπεργκ, Εφές - Ζαλγκίρις και Ούνικς - Γαλατασαράι τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς.


Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.