Betmasters.gr: Κυπελλάκι κι Ευρωλίγκα

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.


Μπορεί απόψε να μην έχει Γιουρόπα Λιγκ (κρατηθείτε μέχρι τον Φεβρουάριο), ωστόσο το νόμιμο στοίχημα online δεν σταματάει. Για σήμερα ξεχωρίζουν τα ματς του κυπέλλου Ελλάδος με τα οποία ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων, όπως επίσης και οι 5 αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά στο κύπελλο, έχουμε παιχνίδια για τον 2ο, 3ο, 4ο και 8ο όμιλο. Το ενδιαφέρον φυσικά επικεντρώνεται στον όμιλο του Παναθηναϊκού, δηλαδή τον 3ο, διότι το "τριφύλλι" δεν έχει την τύχη στα χέρια του. Ακόμη κι αν κερδίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, με ισοπαλία στο ΟΦΗ - Ηρακλής οι Κρητικοί μαζί με τους Θεσσαλονικείς περνάνε στην επόμενη φάση. Η μεγάλη έκπληξη βέβαια θα είναι να κερδίσει η "ελαφρά ταξιαρχία" και να πάρει αυτή την πρόκριση για τους 16 του θεσμού. Για τον 1ο όμιλο ο Ολυμπιακός επισκέπτεται τη Σπάρτη σε ένα ματς που λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Στον 4ο όμιλο ο ΠΑΣ έχει ήδη προκριθεί ως πρώτος και η Καλλονή έχει αποκλειστεί ως τελευταία, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, όπως το ίδιο ισχύει για το Πανσεραϊκός - Πανιώνιος για τον 8ο όμιλο με τις δύο ομάδες να έχουν αποχαιρετίσει τον θεσμό.

Στην Ευρωλίγκα ξεχωρίζει το ματς του Ολυμπιακού στη Λιθουανία με τη Ζαλγκίρις. Αρκεί να θυμηθούμε ότι στο Κάουνας πέρυσι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν υποστεί μία από τις πιο οδυνηρές τους ήττες που έπαιξε και μεγάλο ρόλο για τον αποκλεισμό τους. Φέτος η Ζαλγκίρις μοιάζει ακόμα πιο δυνατή με τον Γιασικεβίτσιους να έχει μεταβιβάσει μεγάλο μέρος από τη φιλοσοφία του. Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε Ούνικς - Μπασκόνια, Νταρουσάφακα - Ρεάλ, Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι και Μπάμπεργκ - Εφές.

Σήμερα διεξάγεται επίσης και το Τζένοα - Φιορεντίνα για το Καμπιονάτο, ματς που είχε διακοπεί στο 28' της αναμέτρησης με το σκορ στο 0-0 και θα συνεχιστεί για άλλα 62 λεπτά.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.