Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2016.


Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 4ου ορόφου και στη Βιβλιοθήκη του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης (στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης, Στρατή Μυριβήλη 108)  από 16:00 μέχρι 20:00.

Στη διάρκειά του Bazaar μπορείτε να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας σε πολύ προσιτές τιμές επιλέγοντας πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες σπουδαστών κι εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ, αλλά και να προσφέρετε ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας σε άπορους συμπολίτες μας.

Ελάτε λοιπόν να πιούμε Gluehwein (ζεστό κρασί), να ανταλλάξουμε ευχές και να προϋπαντήσουμε τα Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο τρόπο! Θα έχετε ακόμα τη δυνατότητα να κερδίσετε κάποιο δώρο, αφού κάθε αγορά σας αντιστοιχεί σε ένα λαχνό. Στο τέλος του παζαριού θα πραγματοποιηθεί κι η σχετική κλήρωση.

Ακόμα κι αν δε έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στο παζάρι τις συγκεκριμένες και ώρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης στο τηλέφωνο 22510 23033 (ώρες από 16:00 μέχρι 20:00) ή μέσω της ιστοσελίδας http://iek-mytil.les.sch.gr/. Ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται είδη για τους άπορους, ενώ παράλληλα διατίθενται κι ορισμένες από τις χειροποίητες δημιουργίες (στολίδια, κ.α.).


Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις αγορές θα χρησιμοποιηθούν για την προμήθεια ορισμένων υλικών που είναι απαραίτητα για τις χειροποίητες δημιουργίες, την προμήθεια κρασιού κι αναψυκτικών για το Bazaar αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του ΔΙΕΚ. Τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα τρόφιμα μακράς διαρκείας θα διατεθούν σε άπορους μέσω της Μητρόπολης.