Εύκολα η Ξάνθη 3-1 την αδιάφορη Καλλονή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Ξάνθη επικράτησε εύκολα με 3-1 της αδύναμης Καλλονής για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.


Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Ξάνθη την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-1 της νησιώτικης ομάδας και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Αντώνης Ράνος, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Ντάνι Νιέτο, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 23' με τον Τζόρτζιε Λάζιτς.

Οι παίκτες της Καλλονής, παρότι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, είχαν παθητικό ρόλο στον αγώνα, καθώς, πέρα από ένα μακρινό σουτ του Λουσιάν Μπουρντουζάν, δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Μιχάλη Ζαρόπουλου. Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Αυτή τη φορά ο Ντάνι Νιέτο ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και με εξαιρετικό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 70ό λεπτό με τον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος είδε τον Ζαρόπουλο εκτός εστίας και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πλέον, την 3η και τελευταία αγωνιστική οι Ακρίτες πρέπει να μην χάσουν απ' την ομάδα του Ευόσμου προκειμένου να περάσουν ως 2οι στους "16" του Κυπέλλου.

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80' Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64' Σβάρνας), Λάζιτς (59' Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Ράνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50' Λίταινας), Τζελίδης, Ντάλλας (81' Γιουκαρής), Μπουρντουζάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69' Σάββας), Ποζατζίδης, Ρεπέτσας.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (2-0)
2. Ξάνθη 3 (3-2)
2. Αγροτικός Αστέρας 3 (2-2)
4. Καλλονή 0 (2-5)


Πηγη sport24.gr