22.800 κιλά, πορτοκάλια και μανταρίνια από τον Δήμο Λέσβου σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ και σε κοινωνικούς φορείς του Δήμου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


«Συνεχίζοντας την δράση μας, της δωρεάν διανομής φρούτων σε απόρους του Δήμου μας, παραλάβαμε 22.800 κιλά, πορτοκάλια και μανταρίνια, των οποίων η διάθεση ξεκίνησε την προηγουμένη εβδομάδα, με την διανομή 9000 κιλών στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, στις 12 Δημοτικές Ενότητες, εκτός Μυτιλήνης.
Από αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις τις ΕΨΥΠΑΛ, από ώρα 8.30- 12.30, θα γίνει διανομή μανταρινιών για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ και για τους κατόχους κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λέσβου, κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης - δηλαδή Μυτιλήνης, Αγίας Μαρίνας, Αλυφαντών, Αφάλωνα, Λουτρών, Μόριας, Παναγιούδας Παμφίλων και Ταξιάρχη Καγανίου. Θα διανεμηθούν 4.800 κιλά.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραλαμβάνουν, έχοντας μαζί τους την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή αντίγραφο της αίτησης τους στο ΤΕΒΑ και την ταυτότητα τους.

Τα υπόλοιπα 10.000 κιλά και για να γνωρίζουν οι δημότες μας, παραδόθηκαν ή θα παραδοθούν εντός ημερών,  σε εταίρους μας της σύμπραξης που έχουμε κάνει στο ΤΕΒΑ και σε κοινωνικούς φορείς του Δήμου Λέσβου, ως εξής :

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης: 1000 Kgr
Σύνδεσμός Πολυτέκνων Λέσβου : 1000 Kgr
Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου Λέσβου:1000Kgr
Εστία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Σίτισης Καλλονής ‘Σιτίζω’ :500 Kgr
Ζαχάρειος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων: 500 Kgr
Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου : 150 Kgr
Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Αγιος Γεώργιος» Μυτιλήνης:500 Kgr
Για τους απόρους των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου 400 κιλά
Για τους πρόσφυγες που διαβιούν σε ΠΙΚΠΑ και ΜΟΡΙΑ, 4000 κιλά