Παραμονή Χριστουγέννων 2016 στο Πλωμαρι (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου γιόρτασε την παράνομη Χριστουγέννων στο Πλωμαρι Λέσβου…


Η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα γιορτινή με το όμορφα στολισμένο Πλωμαρι…

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε ευχές, χαμόγελα και δώρα στα παιδιά ενώ οι κάτοικοι του Πλωμαριου έκαναν τα τελευταία χριστουγεννιάτικα ψώνια στην αγορά…

Επίσης η ομάδα Νέων Πλωμαρίου όπως και πέρσι, έψαλε τα κάλαντα για καλό σκοπό.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 δυο ομάδες έψαλαν τα κάλαντα στις γειτονιές του Πλωμαρίου και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν σε 50 άπορες οικογένειες του Πλωμαρίου και των χωριών του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στο Πλωμαρι καθώς στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο με Face Painting, Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και κάρτες, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κατασκευές με πηλό από τις 5:00μμ έως τις 9:00μμ. Σιτς 28 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μμ θα πραγματοποιηθούν οι “Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Αγοράς” που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λέσβου στην αγορά και στην πλατεία Πλωμαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με το συγκρότημα του Ντίνου Αλεξανδρή, face painting και παιχνίδια με τα παιδιά από την θεατρολόγο κ. Μαρώ Παπαδημητρίου. Θα κεραστούν φοινίκια και ζεστό κρασί. Και στις 29 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μμ στο Πολιτιστικό κέντρο Πλωμαρίου θα ανεβεί η παιδική παράσταση “Χριστούγεννα με τον Μπομπ Σφουγγαράκι” που είναι προσφορά της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δείτε Φώτο από την παραμονή Χριστουγέννων


ΦΩΤΟ Μ. Αρμενακας