ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τα γκολ και τις δηλώσεις από τον αγώνα Καλλονή-ΠΑΣ Γιαννινα 1-3 για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας

Μπορεί να είχε ήδη προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσιάστηκε σοβαρή και στη Μυτιλήνη, επικρατώντας 3-1 της Καλλονής




Παρουσιάζοντας σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο ακόμα και σε ένα αδιάφορο -βαθμολογικά- παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να επικρατήσει και της Καλλονής για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας το απόλυτο στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με τρεις νίκες επιβεβαίωσε την υπεροχή της και κόντρα στην ομάδα της Football League, επικρατώντας 3-1 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του μετά την κλήρωση της Δευτέρας.

Το σκορ άνοιξε ο Γιάκος στο 5' έπειτα από φάση διαρκείας και κοντινή προβολή στην εστία του Μανιάτη ενώ το 2-0 έκανε ο Γαρουφαλιάς στο 42' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δώνη. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Πετράκη πέτυχε ο Σκόνδρας στο 62' με τον Δώνη να μοιράζει τη δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι ενώ το τελικό αποτέλεσμα και το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Τριανταφύλλου στο 82', κάνοντας το 3-1.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Τζελίδης, Σάββα, Ποζατζίδης, Αποστόλου, Γιουκαρής (55' Γιώργου), Χιντασέλι (74' Γκαμάγκας), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης (67' Τριανταφύλλου). 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος (66' Μασούρας), Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Δώνης, Καρανίκας, Νικολιάς, Φερφελής, Γιάκος.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου 

1. ΠΑΣ Γιάννινα 9 (5-1)
2. Ξάνθη 4 (4-3)
3. Αγροτικός Αστέρας 4 (3-3)
4. Καλλονή 0 (3-8)

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)

Βίντεο- φάσεις sdna


Βίντεο- δηλώσεις ΠΑΕ ΑΕΛΚ