Κοντά στην ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου Καλλονής- Ένα μεγάλο όνειρο αθλητών και πολιτών είναι έτοιμο να υλοποιηθεί (pic)

Σημαντική κινητικότητα παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά την υλοποίηση ενός έργου ετών που αποτελεί "όνειρο" δεκάδων πολιτών, την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου Καλλονής!


Το Kalloninews.gr έχει το ρεπορτάζ!

Προσπάθειες για την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ της Καλλονής γίνονται τους τελευταίους μήνες, με την πορεία αυτών να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Για το "κόσμημα"της Καλλονής, υπάρχει μελέτη απο το πρόγραμμα "ΑΘΗΝΑ 2004" απο την δημαρχία ακόμη του Άρη Ελευθερίου.

*Η μακέτα της φωτογραφίας είναι η πραγματική, παρμένη απο την μελέτη του κτηρίου!

Η μελέτη αυτή, έχει βρεθεί και έχει ανατεθεί σε μηχανικούς για την επικαιροποίηση και ολοκλήρωση της, και αναμένεται το άνοιγμα του οικονομικού προγράμματος για την ενίσχυση των πόλεων για την ένταξη της.

Για το συγκεκριμένο έργο έχει ενημερωθεί και η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου τόσο απο τον αντιδήμαρχο Καλλονής Ταξιάρχη Βέρο όσο και απο τον Περιφερειακό σύμβουλο Αλέξανδρο Ροδίτη, με την περιφερειάρχη να δεσμεύεται  για την οικονομική στήριξη και της περιφέρειας.
Ο Αντιδήμαρχος Καλλονής Ταξιάρχης Βέρος δήλωσε στο Kalloninews.gr:

"Η μελέτη έχει ανατεθεί σε μηχανικούς για την υλοποίηση και ολοκλήρωση της. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε πολλές θετικές ενδείξεις για την ολοκλήρωση του έργου που είναι όνειρο ετών για την περιοχή. Δουλεύουμε καθημερινά και τα μηνύματα είναι άκρως θετικά. Το επόμενο διάστημα θα έχω περισσότερα να σας πω."

Πηγή Kalloninews.gr