Η εκπομπή Leaders του Star Channel Web TV (BINTEO)

Η εκπομπή Leaders του Star Channel


Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 στο site του Star Web Tv: www.star.gr/webtv, όπου και παραμένει στην αρχειοθήκη αλλά και στην πλατφόρμα του You Tube.

Στο τέταρτο επεισόδιο, που προβλήθηκε στις 28.11.2016, φιλοξενήθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι συμπλήρωσαν το ''παζλ'' της θεματολογίας, τόσο με διαχρονικά ζητήματα όσο και με θέματα επικαιρότητας.

Ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Στέφανος Μάνος σχολιάζει τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας. Στη συνέχεια, ο Πτέραρχος ε.α., επίτιμος Αρχηγός της ΔΑΕ και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων Ευάγγελος Γεωργούσης προβαίνει σε ανάλυση του συσχετισμού δυνάμεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας, ο δημιουργός του Maleas Olive Oil Γιώργος Κοροπούλης μας γνωρίζει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο από τη Λακωνία έφτασε στα ράφια του Harrods. Tέλος, η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου μας... ταξιδεύει για ακόμη μία φορά σε μονοπάτια μυστηρίου, δίνοντας απαντήσεις σε χρόνια ερωτήματα σχετικά με τη δολοφονία Κέννεντυ.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.