Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για τον Καρκίνο του Μαστού στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλλονή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλλονή Λέσβου στις 29 Οκτωβρίου 2016 από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους ΕΥΠΟΙΙΑ και Ε.Θ.Ο.Κ., ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού.


Οι ομιλητές, κ. Ευστράτιος Πατσούρης, Διευθυντής Παθολογικής Ανατομικής Σχολής ΕΚΠΑ και Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας και κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος, Ειδικός Χειρουργός Μαστού και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, απλά, παραστατικά και έντονα συναισθηματικά, τεκμηρίωσαν ότι «η Πρόληψη σώζει Ζωές».

Απονεμήθηκε πλακέτα στον κ. Ευστράτιο Κούσκο, Ιατρό Χειρουργό του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ειδικό σε θέματα μαστού για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Την εκδήλωση συντόνισαν η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κα. Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κα. Αγγελική Σαραντινού, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης καθώς και έγκαιρης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης των πολιτών των νησιών μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του πλήθος κόσμου, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χρύσανθος Αργυρίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Γιώργος Καμπούρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αλέξανδρος Ροδίτης και κα. Μαρία Νικολάρα.