Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο στην Πλατεία Σαπφους από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Λέσβο

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ σε Δημόσιες Υπηρεσίες, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ Ν. Λέσβου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλούμε τους δημόσιους υπάλληλους στο νησί μας να τιμήσουν τη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συμμετέχοντας μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στην Πλατεία Σαπφούς την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 και ώρα 6.30 μμ. και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο άγαλμα του Μυρογιάννη.

Τιμάμε τους νεκρούς της εξέγερσης του λαού και της νεολαίας ενάντια στην Χούντα παλεύοντας μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα για στόχους ανάλογους με εκείνους της εποχής:

Για να πάρουμε πίσω το ΨΩΜΙ που μας κλέβουν, τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που γίνονται θυσία για τα κέρδη και την κρίση των μονοπωλίων.

Για να κερδίσουμε μια αληθινή ΠΑΙΔΕΙΑ για τα παιδιά μας και όχι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός συστήματος που τους επιφυλάσσει ημιμάθεια, ανεργία και «ευέλικτη εργασία».
Για να υπερασπιστούμε τις ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που απειλούνται από τις κυβερνήσεις-υπηρέτες του κεφαλαίου και τα κάθε λογής νεοφασιστικά όργανα των αφεντικών.

Για να αντιτάξουμε το μέτωπο των λαών στα μέτωπα των ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, που σπέρνουν στην περιοχή μας και παντού τον ΠΟΛΕΜΟ και την ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

Δίνουμε τη δυναμική απάντησή μας στην επίσκεψη ΟΜΠΑΜΑ, στην αυταρχική απαγόρευση των διαδηλώσεων που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην προκλητική επίσκεψη της ηγεσίας των ναζιστών-χρυσαυγιτών εγκληματιών στη Λέσβο.

Μυτιλήνη, 15 Νοέμβρη 2016