Χριστουγεννιάτικα πακέτα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα εξής:

           
Ως Χριστουγεννιάτικη ενίσχυση των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, πέρα από την καθημερινή όποια δυνατότητα υπάρχει, ενημερώνουμε του Δημότες μας κατόχους Κάρτας Μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, ότι από αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2016, θα διανεμηθούν 300 πακέτα με τρόφιμα από ώρα 8.30-12.30 στο γνωστό σημείο της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ.
           
Τα πακέτα περιλαμβάνουν: ζάχαρη, λάδι, μακαρόνια, ρύζι, φασόλια, φακές, γάλατα, τυρί, υγρό πιάτων, σαμπουάν και οδοντόκρεμα.

Όλοι οι ωφελούμενοι  πρέπει να έχουν μαζί τους: την ταυτότητα τους και την Κάρτα Μέλους.

Για να γνωρίζουν οι Δημότες μας, αλλά και γιατί η διάθεση συνέργειας δεν αρκεί, αν δεν αποδεικνύεται με πράξεις, εμείς κατά τον προηγούμενο διάστημα από 1- 20 Νοεμβρίου, διανείμαμε:

 Σε 2000 δικαιούχους του ΤΕΒΑ, σε όλο  τον Δήμο Λέσβου, 4.465 κοτόπουλα συνολικού βάρους 7.590 κιλών και 4000 καθαριστικά γενικής χρήσης.

Παραδώσαμε επίσης 2 τόνους τρόφιμα, προκειμένου να βοηθήσουμε στην παρασκευή των συσσιτίων τους, στους εξής Κοινωνικούς φορείς: Μητρόπολη Μυτιλήνης, Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου, Σιτίζω Καλλονής, Σωματείο Περίθαλψης Σίτισης Άντισσας Λέσβου, Γηροκομείο Πλωμαρίου, Σωματείο Help για το Παιδί και τον Έφηβο, στο Ίδρυμα Πρόνοιας Αγιάσου και στο Χωριό του Όλοι Μαζί για το συσσίτιο των Προσφύγων της δομής του ΠΙΚΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου, υπάρχει και λειτουργεί, από την προσφορά τροφίμων των ίδιων των κατοίκων του Δήμου μας.
Έτσι μέρες που έρχονται, μέρες γιορτινές, μέρες αγάπης, όσοι μπορούν, ας προσφέρουν τρόφιμα και ρούχα στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, Αγίας Ειρήνης 10, Μυτιλήνη.


Γιατί η αγάπη, ως γνωστόν, δεν είναι μόνον λόγος, πρωτίστως είναι Πράξη.