Άγρια επίθεση σε γυναίκα στρατιωτικό στη Σάμο: Την έσυραν για να τη ληστέψουν και να τη βιάσουν

Κατάφερε να ελευθερώσει το στόμα της και να καλέσει σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν άκουσε τις εκκλήσεις της και σώθηκε χάρη σε έναν διερχόμενο οδηγό


Επίθεση από πέντε άγνωστους άντρες που την ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα και άρχισαν να την σέρνουν από τα μαλλιά σε ένα στενό κοντά στο σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψουν και να την βιάσουν, κατήγγειλε ότι δέχθηκε μια 23χρονη στρατιωτικός που υπηρετεί στη Σάμο!

Όπως είπε, κατάφερε να ελευθερώσει το στόμα της και να καλέσει σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν άκουσε τις εκκλήσεις της και σώθηκε χάρη σε έναν διερχόμενο οδηγό που είδε τι συνέβαινε και καταδίωξε τους δράστες. Εκείνοι, όμως, κατάφεραν να εξαφανιστούν τρέχοντας. Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου τραυματισμένη σε όλο της το σώμα και σε κατάσταση σοκ.

Μετά την καταγγελία της, η τοπική Ασφάλεια ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες, αλλά παραμένει άγνωστο αν είναι Έλληνες ή μετανάστες , όπως υποστήριξε το θύμα. Τα ίχνη τους δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και η προανάκριση για το περιστατικό που έχει αναστατώσει το νησί βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγη protothema.gr