Betmasters.gr: Βραζιλία - Αργεντινή και τα... μυαλά στα κάγκελα

Nεϊμάρ VS Mέσι και μετά το... χάος


Επιτέλους η στοιχηματική... στειρότητα έλαβε τέλος και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσουμε να μπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, αφού στο σημερινό μας κουπόνι δεσπόζει η αναμέτρηση Βραζιλία - Αργεντινή. Οι δύο "αστέρες" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Νεϊμάρ και Μέσι πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωποι σε ένα ματς το οποίο εκτός από το γόητρο, πρόκειται να κρίνει πολλά στη μάχη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει, ήδη, τις αποδόσεις τους και δίνουν φαβορί τους Βραζιλιάνους γύρω στο 2.10, το διπλό πληρώνει περίπου 3.75, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 3.30.

Για τη Ζώνη της Λατινικής Αμερικής, όμως, διεξάγονται ακόμα δύο σημαντικά ντέρμπι, τα οποία θα κρίνουν πολλά στην τελική κατάταξη. Πρόκειται για τα ματς Ουρουγουάη - Εκουαδόρ και Κολομβία - Χιλή, με τις τέσσερις ομάδες να προσπαθούν να κρατηθούν, κατά κύριο λόγο, στην πρώτη τετράδα που δίνει απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ, ενώ η πέμπτη θέση δίνει την ευκαιρία πρόκρισης μέσω μπαράζ. Τα άλλα δύο παιχνίδια που ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα είναι τα Παραγουάη - Περού και Βενεζουέλα - Βολιβία.

Επειδή, όμως, η ζωή μας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, η φετινή ανανεωμένη Ευρωλίγκα δεν μας αφήνει καθόλου παραπονεμένους. Στις 21:45 o Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Μακάμπι και στόχος των "πρασίνων" είναι φυσικά η νίκη που θα τους κρατήσει μέσα στην πρώτη τετράδα. Με 1.44 περίπου πληρώνει η επικράτηση της ελληνικής ομάδας.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Ούνιξ - Ερυθρός Αστέρας, Νταρουσάφακα - Μπρόσε, Μιλάνο - Εφές και Μπαρτσελόνα - Εφές.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.