Άσφαλτος στους οδούς Σκρα, Τζέιμς Αριστάρχου και 8ης Νοεμβρίου στην Μυτιλήνη- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διευκόλυνση οδηγών


UPDATE-7/11 16:20: Αναστολή εργασιών στην  ασφαλτόστρωση οδώνUPDATE-7/11 16:20

Αναστέλλονται οι εργασίες στην ασφαλτόστρωση των οδών Σκρα, Τζέιμς Αριστάρχου και 8ης Νοεμβρίου Μυτιλήνης λογω καιρού

 Αναστολή εργασιών στην  ασφαλτόστρωση οδών

Ο Δήμος αναστέλλει τις εργασίες για την ασφαλτόστρωση των οδών Σκρα, Τζέιμς Αριστάρχου και 8ης Νοεμβρίου, λόγω επικείμενης βροχόπτωσης. Επομένως, η κυκλοφορία των οχημάτων στις παραπάνω οδούς, στις  09-11-2016, ημέρα Τετάρτη, έως και 10-11-2016, ημέρα Πέμπτη, θα γίνεται κανονικά.

Μυτιλήνη,  7-11-2016
Ο Αντιδήμαρχος


Στρατής Τζιμής


Αρχικη δημοσιευση: 

«Διευκόλυνση της διέλευσης τροχοφόρων λόγω ασφαλτόστρωσης οδών».

Ο Δήμος συνεχίζοντας τις εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση βατότητας τμημάτων οδικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης με ασφαλτόμιγμα» θα προβεί  στην  ασφαλτόστρωση των οδών Σκρα, Τζέιμς Αριστάρχου και 8ης Νοεμβρίου .

Σύμφωνα με την,  υπ’ αριθ. 43/2016,   Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Λέσβου, θα διακοπεί, στις  09-11-2016, ημέρα Τετάρτη, από ώρα 08:00,  έως και 10-11-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 16:00,    η κυκλοφορία από  τη  συμβολή της οδού   Σκρα με την οδό 8ης Νοεμβρίου  έως τη συμβολή της οδού  Τζέιμς Αριστάρχου με την οδό Αργύρη Εφταλιώτη.

Έτσι  τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό  8ης Νοεμβρίου  με κατεύθυνση  από την οδό Μικράς Ασίας  προς την οδό Παύλου Κουντουριώτη θα συνεχίσουν την πορεία τους στην οδό  8ης Νοεμβρίου από  τη  συμβολή της με την οδό    Σκρα έως τη συμβολή της με την οδό Αργύρη Εφταλιώτη. Η οδός  8ης Νοεμβρίου  θα λειτουργεί ως οδός διπλής κατεύθυνσης,  κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες.

Επειδή,  λοιπόν, η οδός 8ης Νοεμβρίου (έμπροσθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου) θα λειτουργεί ως οδός διπλής κατεύθυνσης, αν και θα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης σ’ αυτήν,  στις 9, 10,11 και 12 Νοεμβρίου, κάνουμε έκκληση προς τους συνδημότες μας, οι οποίοι θα κινηθούν «από  και προς» τη Βόρεια πλευρά της πόλης,   για να αποφύγουν την ταλαιπωρία  και να διευκολύνουν τις εργασίες μας,  να κάνουν χρήση της Βόρειας Παράκαμψης.   
  
Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, θα υπάρχει το ειδικό προσωπικό και η κατάλληλη σήμανση (με προειδοποιητικές πινακίδες και με αναλάμποντες φανούς επισήμανσης κινδύνου και την ημέρα και την νύχτα, περιφράξεις σκαμμάτων και χώρων (άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ.).

Επειδή πρόκειται για ένα έργο  κοινής ωφέλειας και αίτημα δημοτών επί πολλά  έτη, παρακαλούμε  όλους του συνδημότες μας να  βοηθήσουν με τη στάση τους  την Τροχαία Μυτιλήνης αλλά και  τη Λιμενική Αστυνομία, οι  οποίες    θα ρυθμίζουν,  κατά τη διάρκεια των εργασιών, τη διέλευση των οχημάτων.

Μυτιλήνη,  4-11-2016
                                     Ο Αντιδήμαρχος


                                     Στρατής Τζιμής