Νέος Γραμματέας της ΚΕ ΟΝΝΕΔ ο Ανδρέας Καρασαρίνης από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου- 6 μέλη της ΟΝΝΕΔ Λέσβου στην ΚΕ

Νέος Γραμματέας της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκε ο Καρασαρίνης Ανδρέας, σήμερα κατά τη διάρκεια της 1ης Τακτικής ΚΕ της ΟΝΝΕΔ.


Ο Ανδρέας Καρασαρίνης συγκέντρωσε από τις πληροφορίες μας, ποσοστό άνω του 90% , δείχνοντας τη καθολική αποδοχή προς το πρόσωπό του.

Είναι η πρώτη φορά που ΟΝΝΕΔίτης από τη Λέσβο εκλέγεται σε αυτό το αξίωμα.

Ο Ανδρέας Καρασαρίνης με λίγα λόγια ανήκει πλέον στη κορυφαία τριάδα όλης της ΟΝΝΕΔ πανελλαδικά, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κομβικό ρόλο στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ.

Αποτελεί τιμή για το νησί μας, ένας νέος άνθρωπος να εκλέγεται σε μία πανελλαδική θέση.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε στο lesvospost μας είπε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή να εκλέγεσαι στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της οργάνωσης, εντός βέβαια των δύο συνεδρίων. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ΚΕ που με εκλέξανε και βέβαια να τα συγχαρώ και εγώ από τη πλευρά μου για την εκλογή τους στη ΚΕ της ΟΝΝΕΔ.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και ξεκινάμε άμεσα από αύριο». «Να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα ότι όταν δουλεύεις θα αξιολογηθείς και θετικά». «Με το νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ , το Κώστα το Δέρβο έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά και σαφώς θα είμαι δίπλα του στην αφετηρία της νέας ΟΝΝΕΔ που ονειρευόμαστε να δημιουργήσουμε. Η Αρχή έγινε στο Συνέδριο Επανίδρυσης και σήμερα ξεκινάμε κανονικά τις διαδικασίες.» «Παράλληλα, συγχαρητήρια σε όλα τα νέα μέλη του Εκτελεστικού, που πήραν ψήφο εμπιστοσύνης από τη ΚΕ» Εμείς από τη πλευρά μας, να του ευχηθούμε καλή αρχή και να προωθεί όσο μπορεί τα θέματα του νησιού μας στη Κεντρική Διοίκηση των Αθηνών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ θετική πρόταση εμπιστοσύνης πήρανε η Νιάνια Χριστίνα (Υπεύθυνη ΜΑΚΙ) και ο Κώστας Μαμουλής (Υπεύθυνος Πολιτικός Σχεδιασμού) και οι δύο Μυτιλινιοί, ενώ στη ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ, ο Νίκος Καπτανής. Τέλος, αναπληρωματικός στο Πειθαρχικό Όργανο της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκε ο Τσιαγκλιώτης Κώστας και αναπληρωματικός στη ΚΕΦΕ ο Κουρτέλης Κωνσταντίνος.


Η ανακοίνωση τής ΟΝΝΕΔ Λέσβου

Μετά το πέρας των διαδικασιών της Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και τις εργασίες της 1η Τακτικής Συνόδου Κεντρικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, θα θέλαμε ως ΟΝΝΕΔ ΛΕΣΒΟΥ να συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους:

Τον Ανδρέα Καρασαρίνη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ
τους Κώστα Μαμουλή και Χριστίνα Νιάνια για τον ορισμό τους στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ με τις αρμοδιότητες του Υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού και Υπεύθυνης Μ.Α.ΚΙ. αντίστοιχα, καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Τσιαγκλιώτη Κωνσταντίνο, Κουρτέλη Κωνσταντίνο, Μπεκατώρο Γρηγόρη και Καπτανή Νικόλαο.

Ξεκίνησε επίσημα η νέα εποχή της νεολαίας, δίπλα στον κάθε νέο που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο με αξιοκρατία, με ρεαλιστικές προτάσεις και σεβασμό στο κάθε μέλος.