Ενημερωτική εκδήλωση για γονεις και μαθητές από το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο

Ενημερωτική εκδήλωση για γονεις και μαθητές από το 2οΕπαγγελματικό Λύκειο


Ο Διευθυντής και οι καθηγητές/τριες του 2ουΕπαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Μυτιλήνης, καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των να παραβρεθούν την Τετάρτη,  9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.00, στην ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων (4ος όροφος), με τα παρακάτω θέματα:  

                         1.Πληροφορίες για το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ)
                          2..  Σπουδές μετά το Λύκειο
               
Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά.   Σας περιμένουμε.

Επίσης σας πληροφορούμε ότι στο σχολείο μας :

Α. Οι μαθητές εδώ και ένα χρόνο ζωγραφίζουν τους διαδρόμους του σχολείο σε ώρες που δεν έχουν μάθημα. (ΦΩΤΟ)
Β. Η θεατρική ομάδα του σχολείου ανεβάζει για 3ηχρονιά θεατρική σκέτς «Τα Σχολ(ε)ιανά μας». Αυτη περίοδο γίνονται πρόβες
Γ. Αίθουσες διδασκαλίας έχουν βιντεοπροβολείς και με τους οποίους οι καθηγητές του σχολείου εφαρμόζουν σύγχρονες μορφές διδασκαλίας. (ΦΩΤΟ)
Γ. Εφαρμόζεται η ανακύκλωση στο σχολείο μας και οι μαθητές του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ με τις συμβουλές των καθηγητριών τους καλλωπίζουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου.
Δ. Οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν πάρει ονόματα Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, ποιητών, κλπ και ιδιαίτερα ο 6ος όροφος με ονόματα Λέσβιων προσωπικοτήτων (πχ. Ελύτης, Πιττακός, κλπ).
Ε. Στο βίντεο που σας στείλαμε ακούτε οργανική Ελληνική μουσική που προερχεται από μεγάφωνα που έχουν τοποθετηθεί και στους 3 ορόφους του σχολείου μας. Στα διαλείμματα ακούγεται οργανική ελληνική μουσική.




Φωτογραφίες


Στο παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=PMSlmT4-D4k&feature=youtu.beπαρακολουθήστε στιγμιότυπα από τους χώρους διδασκαλίας και διαδρόμους του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης