Επιτέλους…. Μεγάλο διπλό του Αιολικού στον Ταύρο με ανατροπή- ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-2

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ρέφαρε ο Αιολικός την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τη Θήβα, κερδίζοντας μέσα στον Ταύρο τον Φωστήρα με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. 


Οι παίκτες του Γιάννη Πολλαετίδη δεν “μάσησαν' στον τσαμπουκά και στις “μαγκιές” των γηπεδούχων, ούτε στην διαιτησία του Αντιπαριώτη που έπαιζε 90-10 υπέρ του Φωστήρα και πήραν ένα μάγκικο διπλό που τους δίνει ψυχολογία αλλά και βαθμολογική ανάταση.

Ο Μακεδόνας τεχνικός επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Μπουρού και να ξεκινήσει τον Ραζάκ κίνηση που του βγήκε σε καλό όπως αποδείχτηκε.

Και αυτό καθώς ο Μπουρούς πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Χρήστου και κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά στο 55ο και στο 60ο να σκοράρει δυο φορές και να ανατρέψει το εις βάρος του Αιολικού 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το 40ο με γκολ του Καλημέρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τα 30 μέτρα.

Από το 1-2 και μετά ο διαιτητής έβαλε με το έτσι θέλω τους γηπεδούχους στην εστία του Αιολικού, οι του Φωστήρα άρχισαν να παίζουν με πολύ τσαμπουκά ενώ στην εξέδρα οι περίπου 40 φίλοι του Αιολικού δέχτηκαν και αυτοί επίθεση από οπαδούς της ομάδας του Ταύρου, με το ματς να γίνεται ροντέο. Παρόλαυτα οι παίκτες του Αιολικού κράτησαν μέχρι τέλους το τρίποντο και πανηγύρισαν έξαλλα μια μεγάλη νίκη.

Φωστηρας: Κουρελίνης, Κολελάς, Βλάχος, Παραράς, Μεντής, Καλημέρης, Λέσι, Ζαγοριανός, Κράση, Ταχματζίδης, Μλιτζανή

Αιολικός: Ζαχαρής, Αμπραχαμνιάν, Κρητικός, Τάχια, Παληγεώργος(46 Κεσίδης) , Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Μίχος, Χρήστου, (46 Μπουρούς) Μανουσάκης, Αμπντούλ


Αξίζει να τονίσουμε ότι στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στον Ταυρο βρέθηκε και ο μεγάλος χορηγός του Αιολικού Μυτιλήνης ο νεαρός επιχειρηματίας Γιώργος Καραβατκης

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής 

ΠΑΟ Βάρδας – Παναρκαδικός 1-0
Δόξα Μεγαλόπολης – Αστέρας Αμαλιάδας 2-0
Παναχαϊκή – Λουτράκι 2-1
Ερμιονίδα – Τσικλητήρας Πύλου 2-1
Χαλκίδα – Παναργειακός 2-0
Φωστήρας – Αιολικός 1-2
Θήβα – Αχαϊκή 2-0
Ρεπό: Ζευγολατιό

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

Παναχαϊκή 22
ΠΑΟ Βάρδας 16
Παναρκαδικός 15
Ερμιονίδα 13
Φωστήρας 11
Αιολικός 10
Θήβα 10
Δόξα Μεγαλόπολης 9
Ζευγολατιό 7
Τσικλητήρας 7
Αχαϊκή 7
Λουτράκι 7
Παναργειακός 7
Χαλκίδα 7
Αστέρας Αμαλιάδας 4

* Ρεπό έχουν κάνει: Θήβα, Φωστήρας, Χαλκίδα, Ερμιονίδα, Παναργειακός, Αιολικός, Αχαϊκή, Ζευγολατιό

* Ο Αστέρας με την διαφαινόμενη δικαίωση του στην ένσταση που έχει καταθέσει αναμένεται να προσθέσει 3 βαθμούς στο ενεργητικό του

Επόμενη αγωνιστική (9η – 20/11)


Αστέρας Αμαλιάδας – ΠΑΟ Βάρδας
Παναρκαδικός – Παναχαϊκή
Τσικλητήρας Πύλου – Λουτράκι
Παναργειακός – Ερμιονίδα
Ζευγολατιό – Θήβα
Αχαϊκή – Φωστήρας
Αιολικός – Χαλκίδα
Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης